Πήρε… γεύση από Κύπρο ο νέος προπονητής της Ομόνοιας! – Ενημερώνεται από Λάρκου και… «πατάνε γκάζι»

Πήρε… γεύση από Κύπρο ο νέος προπονητής της Ομόνοιας! – Ενημερώνεται από Λάρκου και… «πατάνε γκάζι»

Ήρθε στην Κύπρο και ετοιμάζεται να… σηκώσει μανίκια ο νέος προπονητής της Ομόνοιας, Χένινγκ Μπεργκ.

Ο Νορβηγός τεχνικός βρίσκεται από το βράδυ της Κυριακής (09/06) στο νησί μας (τον υποδέχθηκαν άνθρωποι του «τριφυλλιού» στο αεροδρόμιο Λάρνακας) και πήρε μία… πρώτη γεύση από το θερμό κλίμα της πατρίδας μας, ενώ από αύριο αναμένεται να ξεναγηθεί στο «Ηλίας Πούλλος», για να δει από κοντά το προπονητικό κέντρο της νέας του ομάδας.

Επίσης, ο Μπεργκ θα ενημερωθεί για τα πάντα από τον Αθλητικό Διευθυντή, Νεόφυτο Λάρκου και πλέον, αναμένεται να «τρέξουν» οι εξελίξεις στο κεφάλαιο του προγραμματισμού.

Εντός της εβδομάδας, αναμένεται να παρουσιαστεί και επισήμα από τη διοίκηση της Ομόνοιας.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Δεν είναι τυχαίες» – Δύο πυρκαγιές κοντά στο Όμοδος μέσα σε δύο βδομάδες - Το κοινό που εντοπίζουν οι Αρχές

«Δεν είναι τυχαίες» – Δύο πυρκαγιές κοντά στο Όμοδος μέσα σε δύο βδομάδες - Το κοινό που εντοπίζουν οι Αρχές

Μόλις δύο εβδομάδες μετά τη φονική πυρκαγιά που σάρωσε την ορεινή περιοχή της Λεμεσού, νέα μεγάλη φωτιά ξέσπασε λίγο μετά το μεσημέρι της Παρασκευής στην κοινότητα του Ομόδους, βάζοντας ξανά σε συναγερμό τις πυροσβεστικές δυνάμεις.