ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Φλερτ από παίκτες της Λίβερπουλ αποκάλυψε η εισβολέας του τελικού – Τι έγινε!

Φλερτ από παίκτες της Λίβερπουλ αποκάλυψε η εισβολέας του τελικού – Τι έγινε!

Η Κίνσεϊ Βολάνσκι αποκάλυψε σε συνέντευξή της πως μεταξύ των μηνυμάτων που δέχτηκε μετά την θεαματική εισβολή της στον τελικό του Champions League, ήταν και μερικά παικτών της Λίβερπουλ!

Υπάρχουν κάποιοι που για μία εισβολή σε αγωνιστικό χώρο τιμωρούνται με φυλάκιση και άλλοι που είναι λίγο πιο τυχεροί και την σκαπουλάρουν με ένα τσουχτερό πρόστιμο για παραδειγματισμό προς μελλοντικούς επίδοξους παραβάτες.

Σε καμία όμως από τις δύο παραπάνω κατηγορίες δεν βρίσκεται η Κίνσεϊ Βολάνσκι, με την 22χρονη να εισβάλει στον αγωνιστικό χώρο του «Γουάντα Μετροπολιτάνο» στο 20ο λεπτό του τελικού του Champions League μεταξύ της Λίβερπουλ και της Τότεναμ και να καταφέρνει να γίνει διάσημη σε όλο τον πλανήτη και ταυτόχρονα να βγάλει μία περιουσία.

Και αυτό γιατί μέσα από το αποκαλυπτικό μαγιό που φορούσε έκανε διαφήμιση σε ιστοσελίδα με φάρσες που έχει ο σύντροφός της Βιτάλι Ζντοροβέτσκι, με την ίδια να βλέπει τους followers της στο Instagram να εκτοξεύονται από 300.000 σε πάνω από 2.000.000, και το έτερό της ήμισυ να βλέπει πάνω από 32.000.000 άτομα να κάνουν εγγραφή στην ιστοσελίδα του.

Αποτέλεσμα όλων των παραπάνω ήταν να βγάλει κέρδος ύψους 3.500.000 ευρώ από διαφημιστικά έσοδα, με την Βολάνσκι να αποκαλύπτει μάλιστα μέσω συνέντευξής της στην «Sun» πως δέχτηκε αρκετά μηνύματα από παίκτες της Λίβερπουλ που δεν έκρυψαν το θαυμασμό τους για την ομορφιά της και το σώμα της.

«Δεν θέλω να δώσω ονόματα, αλλά μπορώ να σας πω ότι μερικοί παίκτες της Λίβερπουλ μου έστειλαν ιδιωτικά μηνύματα για να με φλερτάρουν μετά την εισβολή μου στο γήπεδο.

Ένας μου έστειλε εικονίδια με καρδιές, ενώ ένας άλλος μου έγραψε: «Σε είδα στο παιχνίδι». Ειλικρινά δεν ήξερα ποιοι είναι μέχρι να πατήσω πάνω στο προφίλ τους. Δεν απάντησα πάντως γιατί έχω φίλο», δήλωσε αρχικά η νεαρή εισβολέας που έγινε γνωστή σε όλο τον ποδοσφαιρικό πλανήτη με το εγχείρημά της, για να μιλήσει κατόπιν για την πρόθεσή της να κάνει νέα εισβολή σε γήπεδο.

«Μέχρι να φτάσω στα 30 σχεδιάζω να βγάλω αρκετά χρήματα για να σταματήσω να δουλεύω, και η εισβολή στον τελικό του Champions League με βοήθησε για το σκοπό που έχω. Σχεδιάζω να κάνω και άλλες εισβολές για να κάνω ακόμα πιο δημοφιλές το προφίλ μου.

Η ανταπόκριση ήταν απίστευτη, δεν θα μπορούσα να είμαι περισσότερο χαρούμενη. Ήταν η μεγαλύτερη συγκίνηση της ζωής μου».

Πηγή: sport24.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πέρασαν χειροπέδες σε δεσμοφύλακα: Τον έπιασαν με τις πιτζάμες του ενώ έφερε κουκούλα και γάντια

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Καταγγελία για απαγωγή και κακοποίηση Σύρου - «Η αστυνομία δεν ενήργησε άμεσα» - Δείτε φωτογραφίες

Δίκη στο Μάτι: Συγκλονίζει ο Άρης Χερουβείμ που έχασε μάνα, αδερφή και δίδυμες ανιψιές στη φωτιά

Μονή Αββακούμ: Σε προχωρημένο στάδιο οι εξετάσεις της Αστυνομίας

Πασχαλινό τραπέζι: «Καίει» το κρέας τις τσέπες των καταναλωτών – Πιο φθηνά από πέρσι τα αυγά και τα λαχανικά – Δείτε πίνακες



Σύγκρουση Γενικού Εισαγγελέα - Γενικού Ελεγκτή - Η επόμενη μέρα

Σύγκρουση Γενικού Εισαγγελέα - Γενικού Ελεγκτή - Η επόμενη μέρα

Ενώπιον μιας πρωτοφανούς σύγκρουσης θεσμών βρίσκεται η κυπριακή κοινωνία η οποία παρακολουθεί με μεγάλο ενδιαφέρον για το ποιο θα είναι το αποτέλεσμα της δικαστικής διαμάχης μεταξύ του Γενικού Εισαγγελέα Γιώργου Σαββίδη και του Γενικού Ελεγκτή Οδυσσέα Μιχαηλίδη. Ενδιαφέρον Συνταγματικό, Πολιτειακό και Πολιτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top