ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Θα δεχθεί δύο προτάσεις ο Κατελάρης – Νέες επαφές με…»

«Θα δεχθεί δύο προτάσεις ο Κατελάρης – Νέες επαφές με…»

Ο Φάνος Κατελάρης τις επόμενες ημέρες θα δεχτεί 2 προτάσεις. Από τη νυν ομάδα του για επέκταση και από αυτήν της Λάρνακας για αγορά.

Μετά την επίσημη τοποθέτηση της Ομόνοιας για τον 22χρονο μέσο, τον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ Λάρνακας, η διαπραγμάτευση του «τριφυλλιού» με τους Κύπριους βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε μηδενικό σημείο.

Όσο περνούν οι ημέρες και οι «πράσινοι» έχουν ως μοναδικό σύμμαχο την επιθυμία του παίκτη να έρθει στην Αθήνα, η Ομόνοια θα βρει τον χρόνο -έχοντας και συμβόλαιο με τον Κατελάρη έως το καλοκαίρι του 2020- να διαπραγματευτεί ξανά μαζί του. Kαι η ΑΕΚ να βελτιώσει την προσφορά των 30.000 ευρώ που έκανε στο «τριφύλλι» της Κύπρου.

ΝΕΟΤΕΡΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ
Για τα προκριματικά του Euro 2020, η Κύπρος έχασε στη Σκωτία με 2-1 (ο Φάνος Κατελάρης έμεινε στον πάγκο). Tην Τρίτη (11 Ιουνίου) δίνει καπάκι δύσκολο παιχνίδι στη Ρωσία. Με την επιστροφή στο Νησί, η Ομόνοια προτίθεται σύμφωνα με πληροφορίες του Sportime να καθίσει για 3η φορά στο τραπέζι με τον ανερχόμενο χαφ. Προκειμένου να του επεκτείνει το συμβόλαιο μετά το καλοκαίρι του 2020.

Από την Κύπρο, τέλος, προκύπτει η πληροφόρηση ότι η ΑΕΚ Λάρνακας θα ανεβάσει την πρόταση στις 80.000 ευρώ. Μαζί με κάποια μπόνους. Δίνοντας έτσι πιο ελκυστικά οικονομικά ανταλλάγματα. Τα ποσά μοιάζουν μικρά και είναι… Ωστόσο ο Παναθηναϊκός έχει τη δική του θεώρηση των πραγμάτων. Δεν σκοπεύει να πληρώσει χρήματα σε ομάδα για ποδοσφαιριστή με συμβόλαιο όπως έχει ξεκαθαρίσει σε όλους τους τόνους!

Πηγή: www.sportime.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Νέες έρευνες στα Περβόλια - Μέρος όπλου το τεκμήριο που εντοπίστηκε - Δείτε φωτογραφίες

Έριξαν χειροβομβίδα σε αυλή οικίας στη Λάρνακα – Εντός του σπιτιού οι ένοικοι – Ψάχνουν τους δράστες

Από τις λαμπάδες μέχρι τα κόκκινα αυγά και τις φλαούνες: 8+1 παραδοσιακά, πασχαλινά έθιμα στην Κύπρο

Έτσι θα λειτουργήσουν οι χώροι εστίασης το Πάσχα – Τι θα γίνει με τις αυξήσεις τιμών    

Γνωστή Κύπρια φωτογραφίζεται με εσώρουχα μπροστά στον καθρέφτη - Δείτε εικόνα

Άφιξη μεταναστών: Έφτασαν με ταχύπλοο σκάφος στον κατεχόμενο Λιμνίτη και πέρασαν πεζοί στις ελεύθερες περιοχές



Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν: Η ΕΕ στο πλευρό των Κυπρίων για λύση του Κυπριακού

Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν: Η ΕΕ στο πλευρό των Κυπρίων για λύση του Κυπριακού

«Η Ευρώπη θα στέκεται πάντα στο πλευρό σας για να λυθεί το Κυπριακό» αναφέρει σε βιντεοσκοπημένο μήνυμά της προς τον κυπριακό λαό η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 20 χρόνων από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top