ΕΓΚΩΜΗ: Σε ατύχημα αποδίδει την έκρηξη ο ιδιοκτήτης του σινεμά - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ από το σημείο

ΕΓΚΩΜΗ: Σε ατύχημα αποδίδει την έκρηξη ο ιδιοκτήτης του σινεμά  -  ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ από το σημείο

Στο ThemaOnline μίλησε ο ιδιοκτήτης του K- Cineplex Έγκωμης, μετά την καταστροφή που υπέστη ο κτήριο που στεγάζει τον κινηματρογράφο, έπειτα από έκρηξη που σημειώθηκε. 

Της Μαρινέλλας Παναγιώτου

Μιλώντας στο ThemaOnline o ιδιοκτήτης του κινηματογράφου K-Cineplex Έγκωμης, ανέφερε ότι η πρόκληση της έκρηξης επήλθε από ανθρώπινο λάθος, αφού εδώ και μέρες πραγματοποιείται ανακαίνηση στο χώρο με αποτέλεσμα να τοποθετηθεί δίπλα από λάδι μηχάνημα το οποίο από σπίθα προκάλεσε την φωτιά. 

Ακολούθως, από την φωτιά πραγματοποιήθηκε έκρηξη από μηχάνημα που τυλίχθηκε στο χώρο εντός του κτηρίου. 

Ο ιδιοκτήτης, τόνισε στο ThemaOnline, πως δεν πρόκειται για κακόβουλη ζημιά αλλά από ατύχημα. 

Όπως θα δείτε και στις πιο κάτω φωτογραφίες, η έκρηξη ήταν υψηλής ισχύος και από την φωτιά προκλήθηκαν εκτεταμένες ζημιές στο εσωτερικό του κινηματογράφου, στην είσοδο καθώς και σε τζάμια της πρόσοψης. 

Στο σημείο βρέθηκε ο ιδιοκτήτης, μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για διεξαγωγή όλων των απαραίτητων ερευνών που πρέπει να πραγματοποιηθούν. 

Να υπενθυμίσουμε ότι η έκρηξη πραγματοποιήθηκε στις 04:40 τα ξημερώματα της Τετάρτης (12/6) ενώ τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο στις 05:50 περίπου από την Πυροσβεστική Υπηρεσία. 

Θυμίζουμε ότι η Αστυνομία απέδωσε την έκρηξη σε εκρηκτικό μηχανισμό. 

Φωτογραφίες από το σημείο:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Μαίνεται ο πόλεμος ανάμεσα σε Ισραήλ και Ιράν – Εκατέρωθεν χτυπήματα, συλλήψεις για κατασκοπεία από το Ιράν

LIVE: Μαίνεται ο πόλεμος ανάμεσα σε Ισραήλ και Ιράν – Εκατέρωθεν χτυπήματα, συλλήψεις για κατασκοπεία από το Ιράν

Συνεχίζονται για ένατη μέρα οι εκατέρωθεν επιθέσεις που εξαπέλυσαν στη διάρκεια της νύχτας Ιράν και Ισραήλ. Από την ισραηλινή επίθεση στην πόλη Κομ, κοντά στο πυρηνικό εργοστάσιο του Φορντό, έχασαν τη ζωή τους δύο άτομα, εκ των οποίων το ένα 16 ετών. Οι (IDF) έβαλαν στο στόχαστρο εγκαταστάσεις αποθήκευσης και εκτόξευσης πυραύλων. Τις πρώτες πρωινές ώρες, ήχησαν σειρήνες συναγερμού για πυραυλική επίθεση από το Ιράν στο κεντρικό τμήμα του Ισραήλ, υποχρεώνοντας χιλιάδες κατοίκους να σπεύσουν στα καταφύγια. Μαρτυρίες που επικαλείται το Reuters έκαναν λόγο για εκρήξεις που ακούστηκαν στην ευρύτερη περιοχή του Τελ Αβίβ.Οι ισραηλινές ένοπλες δυνάμεις (IDF) ανακοίνωσαν αργότερα ότι αναχαιτίστηκαν με επιτυχία όλοι οι πύραυλοι και δεν υπήρξαν αναφορές για θύματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE