ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μπορούσε να «ΚΑΡΦΩΣΕΙ» κι άλλους ο Κούμας…

Μπορούσε να «ΚΑΡΦΩΣΕΙ» κι άλλους ο Κούμας…

Ήταν σωστό το πνεύμα και η ουσία των δηλώσεων του προέδρου της Ομοσπονδίας, Γιώργου Κούμα μετά τη λήξη του αγώνα με τη Ρωσία. 

Επέλεξε πάντως να απευθυνθεί μόνο στους προέδρους των ομάδων, λέγοντας ότι θα πρέπει να δώσουν ευκαιρίες στα νέα (γηγενή) παιδιά.

Φυσικά θα μπορούσε ο ηγέτης της Ομοσπονδίας, να προτρέψει τους προπονητές και τους τεχνικούς διευθυντές, όταν στήνουν τις ομάδες το Καλοκαίρι, να μην υπολογίζουν απλώς για γεμοσιά στο ρόστερ, τους Κύπριους παίχτες.

Μιλώντας ειδικά για τους προπονητές (όχι όλους), δεν θα πρέπει να… θυμούνται τους νεαρούς παίχτες, μόνο στα τελικά στάδια της σεζόν και να του «ρίχνουν» μέσα, μόνο σε μη ανταγωνιστικά παιχνίδια.

Και η νοοτροπία πολλών ποδοσφαιρόφιλων (επιμένουμε σ’ αυτό) στον τρόπο που αντιμετωπίζουν τους νεαρούς Κύπριους, όταν αγωνίζονται στις ομάδες που υποστηρίζουν, θα πρέπει να αλλάξει.

Π.Χ. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Την εξέλιξη των 88 δράσεων που ανακοίνωσε στις αρχές του χρόνου για το 2024 ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδούλιδης, εξέτασε σε ειδική συνεδρίασή του το Υπουργικό Συμβούλιο, το απόγευμα της Δευτέρας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top