Μπορούσε να «ΚΑΡΦΩΣΕΙ» κι άλλους ο Κούμας…

Μπορούσε να «ΚΑΡΦΩΣΕΙ» κι άλλους ο Κούμας…

Ήταν σωστό το πνεύμα και η ουσία των δηλώσεων του προέδρου της Ομοσπονδίας, Γιώργου Κούμα μετά τη λήξη του αγώνα με τη Ρωσία. 

Επέλεξε πάντως να απευθυνθεί μόνο στους προέδρους των ομάδων, λέγοντας ότι θα πρέπει να δώσουν ευκαιρίες στα νέα (γηγενή) παιδιά.

Φυσικά θα μπορούσε ο ηγέτης της Ομοσπονδίας, να προτρέψει τους προπονητές και τους τεχνικούς διευθυντές, όταν στήνουν τις ομάδες το Καλοκαίρι, να μην υπολογίζουν απλώς για γεμοσιά στο ρόστερ, τους Κύπριους παίχτες.

Μιλώντας ειδικά για τους προπονητές (όχι όλους), δεν θα πρέπει να… θυμούνται τους νεαρούς παίχτες, μόνο στα τελικά στάδια της σεζόν και να του «ρίχνουν» μέσα, μόνο σε μη ανταγωνιστικά παιχνίδια.

Και η νοοτροπία πολλών ποδοσφαιρόφιλων (επιμένουμε σ’ αυτό) στον τρόπο που αντιμετωπίζουν τους νεαρούς Κύπριους, όταν αγωνίζονται στις ομάδες που υποστηρίζουν, θα πρέπει να αλλάξει.

Π.Χ. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πολιτικός σεισμός μετά το πόρισμα για το «Κράτος Μαφία» — «Δεν υπάρχει πλέον επιστροφή», διαμηνύει ο Μακάριος Δρουσιώτης

Πολιτικός σεισμός μετά το πόρισμα για το «Κράτος Μαφία» — «Δεν υπάρχει πλέον επιστροφή», διαμηνύει ο Μακάριος Δρουσιώτης

Τσουνάμι αντιδράσεων προκάλεσε η δημοσιοποίηση του πορίσματος της Αρχής Κατά της Διαφθοράς για τις καταγγελίες του δημοσιογράφου Μακάριου Δρουσιώτη και όλα όσα αναφέρει στο βιβλίο του «Κράτος Μαφία».

BEST OF TOTHEMAONLINE