«Bγάζει μάτι» η ΠΑΙΔΕΙΑ του Άντονι!

«Bγάζει μάτι» η ΠΑΙΔΕΙΑ του Άντονι!

Μιλάνε σχεδόν οι πάντες για τον Ιωάννη Κωστή της Νέας Σαλαμίνας, ο οποίος στην πρώτη του παρουσία ως βασικός στην εθνική ομάδα, ανταποκρίθηκε πολύ ικανοποιητικά. 

Στο πρώτο ημίχρονο, όπου η εθνική στο μεγαλύτερο διάστημα, πέρασε τα πάνδεινα από τους Ρώσους, ξεχώρισαν μερικές προσπάθειες του Άντονι Γεωργίου.

Του παιδιού που «αναγιώθηκε» στις ακαδημίες της Τότεναμ και την περασμένη σεζόν ήταν δανεικός στην Ισπανική Λεβάντε.

«Βγάζει μάτι» η ποδοσφαιρική παιδεία που έχει το «Τσιαρλούϊ» της εθνικής ομάδας. Αν δεν αντιμετώπιζε πρόβλημα τραυματισμού ο 22χρονος παίχτης, νομίζουμε ότι δεν έβγαινε από το παιχνίδι.

Τον αντικατέστησε με τον Εφραίμ ο Μπεν Σιμόν, στις αρχές της επανάληψης.

Π.Χ.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Παρά τις δυσκολίες παραμένουμε προσηλωμένοι για επανένωση της Κύπρου

ΠτΔ: Παρά τις δυσκολίες παραμένουμε προσηλωμένοι για επανένωση της Κύπρου

Παρά τις δυσκολίες και την αδιάλλακτη τουρκική στάση, παραμένουμε προσηλωμένοι και θα πράξουμε ό,τι είναι δυνατόν στη μεγάλη προσπάθεια για επανένωση της Κύπρου, δήλωσε το Σάββατο, ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης, στον χαιρετισμό του στην εκδήλωση «Your Europe, Your Future: A dialogue with Youth», με την ευκαιρία της Ημέρας της Ευρώπης, που πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Αριστείας CYENS.

BEST OF TOTHEMAONLINE