BUSINESS NEWS

Παγκόσμιας εμβέλειας συμφωνία μεταξύ EDEN και ICMR – Νέα ελπίδα για παιδάκια με INRS

Παγκόσμιας εμβέλειας συμφωνία μεταξύ EDEN και ICMR – Νέα ελπίδα για παιδάκια με INRS

Ένα βήμα πιο κοντά στο όραμα των ιδιοκτητών του θέρετρου EDEN που βρίσκεται στην Τερσεφάνου για προσφορά φροντίδας υψηλού επιπέδου σε ασθενείς, φέρνει η νέα συμφωνία με γνωστό Όμιλο εταιρειών του εξωτερικού που συγκεντρώνει ιατρικά και επιστημονικά ιδρύματα.

Του Χαράλαμπου Ζάκου

Φωτορεπορτάζ: Μιχάλης Μενελάου

Στη παρουσία αρκετών επισήμων, προσωπικοτήτων της Λάρνακας, ειδικών επί ιατρικών ζητημάτων αλλά και του ίδιου του Καθηγητή Volodymyr Kozyavkin που διαπρέπει διεθνώς για την πρωτοποριακή μέθοδο του, πραγματοποιήθηκε στους χώρους του θέρετρου η υπογραφή της συμφωνίας μεταξύ Eden Resort και ICMR.

Η συμφωνία προνοεί ότι το Eden Resort Rehabilitation Wellness Assisted Living, το πολυτελές θέρετρο αποκατάστασης και θεραπείας που βρίσκεται στην Τερσεφάνου, θα προσφέρει υπηρεσίες φιλοξενίας, σίτισης, ιατρικής υποστήριξης, νοσηλευτικής φροντίδας, εξειδικευμένες υπηρεσίες αποθεραπείας, φυσιοθεραπείας και αποκατάστασης αλλά και προγράμματα δραστηριότητας και αναψυχής στους πελάτες ασθενείς της ICMR.

Το ICMR, το οποίο είναι μέλος του Kozyavkin Medican Group (KMG) είναι διεθνής Όμιλος εταιρειών που συγκεντρώνει ιατρικά και επιστημονικά ιδρύματα και εταιρείες παροχής υπηρεσιών.

Ωστόσο, η συγκεκριμένη συμφωνία δεν είναι απλά μία ακόμη προσθήκη υπηρεσιών υγείας στο Eden, αλλά η προσφορά μιας ριζικά νέας τεχνολογίας για τη θεραπεία ασθενών και ειδικότερα παιδιών με οργανικές νευρολογικές διαταραχές – το Σύστημα Εντατικής Νευροφυσιολογικής Αποκατάστασης (INRS) που είναι ευρέως γνωστή ως «Μέθοδος Καθηγητή Kozyavkin».

Η κύρια τεχνολογία επεξεργασίας που χρησιμοποιείται στα ιατρικά ιδρύματα της KMG είναι η «Μέθοδος του Καθηγητή Kozyavkin», η οποία αναπτύχθηκε από τον Ουκρανό επιστήμονα και ειδικό στην ιατρική της αποκατάστασης, Volodymyr Kozyavkin.

Μάλιστα, το όλο εγχείρημα πέραν από το άμεσο όφελος - δηλαδή τη θεραπεία ασθενών με χρόνιες παθήσεις - θα προσφέρει και έμμεσα στο νησί, καθώς η Κύπρος πλέον τοποθετείται στον χάρτη του «ιατρικού τουρισμού», ενώ παράλληλα δημιουργεί και τις προϋποθέσεις όπως το νησί μας καθιερωθεί ως κέντρο πρωτοποριακών μεθόδων αποκατάστασης και θεραπείας ασθενών.

Περισσότεροι από 70.000 ασθενείς ακολούθησαν τη «Μέθοδο του Καθηγητή Kozyavkin»

Ο Volodomyr Kozyavkin είναι ο ιδρυτής της πρωτοποριακής τεχνολογίας για τη θεραπεία ασθενών με INRS, η οποία αναπτύχθηκε τα τελευταία 30 χρόνια, ενώ περισσότεροι από 70.000 ασθενείς έχουν ολοκληρώσει μέχρι στιγμής την θεραπεία, ενώ ο αριθμός αυξάνεται συνεχώς.

Είναι μέλος της Εθνικής Ακαδημίας Ιατρικών Επιστημών της Ουκρανίας, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως του έχει απονεμηθεί η τιμητική διάκριση «Ήρωας της Ουκρανίας».

Μαζί με την ερευνητική του ομάδα έχει συγγράψει επτά βιβλία και πάνω από 170 άρθρα, τα οποία δημοσιεύθηκαν σε πολλά διεθνή ιατρικά περιοδικά.

ΕDEN: Το πρώτο πολυτελές κέντρο ανάπαυσης της Κύπρου

Με γιατρό επί 24ωρου βάσεως, μασάζ και θεραπείες spa το πρωτοποριακό αυτό κέντρο στη Λάρνακα  προσφέρει τη καλύτερη φροντίδα σε άτομα όλων των ηλικιών.Την απάντηση σε όλα αυτά δίνει η «σύλληψη» της ιδέας με την κατασκευή και υλοποίηση του EDEN RESORT REHABILITATION WELLNESS ASSISTED που άνοιξε τις πύλες του την 1η Μαρτίου στην Τερσεφάνου της επαρχίας Λάρνακας.

Το EDEN RESORT REHABILITATION WELLNESS ASSISTED είναι ένα πολυτελές κέντρο ανάπαυσης, ευεξίας και αποκατάστασης  ατόμων στην Τερσεφάνου, που στοχεύει σε προγράμματα αποκατάστασης για την προαγωγή της υγείας και της ευεξίας, μέσα από τις υψηλού επιπέδου εγκαταστάσεις και επαγγελματικές υπηρεσίες του.

Μάλιστα, αξίζει να σημειωθεί πως τον Φεβρουάριο του 2019 στα DAXI BUSSINESS AWARDS 2018, όπου βραβεύτηκαν επιχειρήσεις, οργανισμοί και άτομα που ξεχώρισαν στο τομέα τους για εξαίρετες ιδέες, προϊόντα και υπηρεσίες, το EDEN RESORT REHABILITATION WELLNESS ASSISTED LIVING πήρε το πρώτο βραβείο ανάμεσα από έντεκα προεπιλεγμένες υποψηφιότητες στο τομέα νεοεισερχομένων επιχειρήσεων.

Οι δηλώσεις του κ. Αντώνη Δημητρίου, ιδιοκτήτη του θέρετρου EDEN:

https://www.youtube.com/watch?v=qOoNatahzjk

Οι δηλώσεις της κα. Χριστίνας Γιαννάκη, Διευθύντρια του Υπουργείου Υγείας:

https://www.youtube.com/watch?v=sJ_vJv0k6-Q

 

BusinessNews

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Χειροπέδες σε 31χρονο για έκρηξη σε υποστατικό στον Πρωταρά

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Εκλογές 2024: Τα μηνύματα του εκλογικού σώματος και η χαλαρή ψήφος

Χάρης Βαρθακούρης: «Απέρριπτα όλους τους στίχους που έφερνε ο πατέρας μου»



LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top