Τέθηκε υπό έλεγχο φωτιά μεταξύ των κοινοτήτων Τρεμιθούσας – Τάλας

Τέθηκε υπό έλεγχο φωτιά μεταξύ των κοινοτήτων Τρεμιθούσας – Τάλας

Υπό έλεγχο τέθηκε η φωτιά στις 15:15 το απόγευμα της Τετάρτης 12/06 που εκδηλώθηκε σε περιοχή ανάμεσα στις κοινότητες Τρεμιθούσας – Τάλας.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, η φωτιά που ξέσπασε γύρω στις 14:35 σε αγροτική περιοχή ανάμεσα στις κοινότητες Τάλα και Τρεμιθούσα έθεσε σε άμεση κινητοποίηση την Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Η φωτιά κατέκαψε τρία δεκάρια ξηρά χόρτα και άγριας βλάστησης.

Από περαιτέρω εξετάσεις της πυροσβεστικής διαφάνηκε ότι  η φωτιά ξεκίνησε από χωράφι που βρίσκεται σε αγροτική περιοχή.

Η φωτιά κατασβέστηκε σε σύντομο χρονικό διάστημα προτού αυτή επεκταθεί, λόγω των δυνατών ανέμων που πνέουν στην περιοχή.

Στη σκηνή παρέμεινε όχημα της πυροσβεστικής υπηρεσίας για την αποφυγή τυχόν αναζωπύρωση της.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΑΝΑΛΥΣΗ: Η ανθεκτικότητα Χριστοδουλίδη σε ένα ρευστό πολιτικό σκηνικό

ΑΝΑΛΥΣΗ: Η ανθεκτικότητα Χριστοδουλίδη σε ένα ρευστό πολιτικό σκηνικό

Σε μια περίοδο έντονης πολιτικής κινητικότητας, χαμηλής κομματικής συσπείρωσης και αυξημένης αβεβαιότητας ενόψει των βουλευτικών εκλογών, η δημοσκόπηση της Stratego/IMR για την «Καθημερινή» καταγράφει ένα στοιχείο με ιδιαίτερη πολιτική σημασία: ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης εμφανίζει σταθερή ανοδική πορεία και παραμένει πρώτος σε θετική γνώμη μεταξύ των πολιτικών προσώπων.

BEST OF TOTHEMAONLINE