Έσκασε… το φιρμάνι για τη «συνεργασία της χρονιάς»! Παίρνει τη σκυτάλη ο Τόνι Κωνσταντινίδης

Έσκασε… το φιρμάνι για τη «συνεργασία της χρονιάς»! Παίρνει τη σκυτάλη ο Τόνι Κωνσταντινίδης

Ανακοίνωση εξέδωσε το τμήμα καλαθόσφαιρας του Απόλλωνα όπου ενημερώνει για την πρόσληψη του νέου προπονητή της ομάδας.

Αναλυτικά:

«Οι υπογραφές ‘‘έπεσαν’’.… Επίσημα πλέον ο Τόνι Κωνσταντινίδης προπονητής της Απόλλων Λεμεσού Καλαθόσφαιρα Λτδ.

Η Εταιρεία Απόλλων Λεμεσού Καλαθόσφαιρα Λτδ ανακοινώνει την συνεργασία του με τον προπονητή Τόνι Κωνσταντινίδη, η οποία αναμένεται να είναι η συνεργασία της χρονιάς.

Αν και οι συστάσεις για τον προπονητή διεθνών προδιαγραφών Τόνυ Κωνσταντινίδη δεν χρειάζονται, η προπονητική του πορεία μετρά πρωτάθληματα με την ομάδα του ΑΠΟΕΛ και της ΕΘΑ.

Τα τελευταία δυο χρόνια ήταν ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ.

Η οικογένεια του ΑΠΟΛΛΩΝΑ καλωσορίζει τον νέο προπονητή της ομάδας και του εύχεται μια επιτυχημένη χρονιά»!

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Φιντάν στα κατεχόμενα, για να δώσει τη γραμμή της Άγκυρας-Ο Ερχιουρμάν αναμένει οδηγίες, στο τραπέζι τέσσερα οδοφράγματα και αποναρκοθέτηση

Κυπριακό: Ο Φιντάν στα κατεχόμενα, για να δώσει τη γραμμή της Άγκυρας-Ο Ερχιουρμάν αναμένει οδηγίες, στο τραπέζι τέσσερα οδοφράγματα και αποναρκοθέτηση

Με το Κυπριακό να βρίσκεται σε μια νέα περίοδο έντονων διπλωματικών διεργασιών, η σημερινή παράνομη επίσκεψη του Τούρκου Υπουργού Εξωτερικών, Χακάν Φιντάν, στα κατεχόμενα, αποκτά ιδιαίτερη πολιτική βαρύτητα. Μία μόλις εβδομάδα πριν από την προγραμματισμένη συνάντηση των δύο ηγετών με την Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, η Άγκυρα καλείται να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις της, απέναντι στις τελευταίες προτάσεις για Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης (ΜΟΕ).

BEST OF TOTHEMAONLINE