Ενημέρωση για την Τακτική Γενική Συνέλευση της ΑΕΚ – Τι συζητήθηκε (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Ενημέρωση για την Τακτική Γενική Συνέλευση της ΑΕΚ – Τι συζητήθηκε (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Ανακοίνωση από το γραφείο Τύπου της ΑΕΚ Λάρνακας:

«Πραγματοποιήθηκε σήμερα (12/06) στο στην αίθουσα Σκάλα στον 16ο όροφο του Radisson Blu Hotel στη Λάρνακα, η Τακτική Γενική Συνέλευση των Μελών του Σωματείου μας.

Την κήρυξη των εργασιών της Συνέλευσης, έκανε ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου, Άντρος Καραπατάκης.

Έγινε Λογοδοσία του Διοικητικού Συμβουλίου για τα πεπραγμένα της περιόδου και οικονομική ενημέρωση και στη συνέχεια, εγκρίθηκαν οι Οικονομικές Καταστάσεις για το έτος που έληξε στις 31/12/2018.

Ακολούθησε η έγκριση του προϋπολογισμού για την αγωνιστική περίοδο 2019/20 και η έγκριση ανανέωσης εντολής Διοικητικού Συμβουλίου».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Μονόδρομος η αφαίρεση Σύκα από το ψηφοδέλτιο – Τα επόμενα βήματα

ΔΗΣΥ: Μονόδρομος η αφαίρεση Σύκα από το ψηφοδέλτιο – Τα επόμενα βήματα

Η ομόφωνη απόφαση της Ολομέλειας του Ανωτάτου Δικαστηρίου για άρση της βουλευτικής ασυλίας του βουλευτή του Δημοκρατικού Συναγερμού Νίκου Σύκα, για σκοπούς αστυνομικής ανάκρισης, σε σχέση με τις καταγγελίες της συντρόφου του για ξυλοδαρμό, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στην Αθήνα, φαίνεται να κλείνει οριστικά ένα κρίσιμο κεφάλαιο για την ηγεσία του κόμματος, καθιστώντας πλέον μονόδρομο την αφαίρεσή του βουλευτή, από το ψηφοδέλτιο των επερχόμενων βουλευτικών εκλογών.