«Βομβάρδισε» τη Φενέρ η Εφές και επανέκτησε το πλεονέκτημα έδρας στους τελικούς!

«Βομβάρδισε» τη Φενέρ η Εφές και επανέκτησε το πλεονέκτημα έδρας στους τελικούς!

Ένας «καταιγισμός» τριπόντων στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης, βοήθησε την Εφές να νικήσει 74-57 τη Φενέρμπαχτσε στην «Ούλκερ Αρίνα» και να πάρει ξανά το πλεονέκτημα έδρας στους τελικούς.

Η Εφές Ανατολού νίκησε με άνεση 74-57 τη Φενέρμπαχτσε του Ζέλικο Ομπράντοβιτς στην «Ούλκερ Αρίνα» στον τρίτο τελικό της τουρκικής Λίγκας και έκανε το 2-1 στη σειρά, παίρνοντας ξανά το πλεονέκτημα έδρας, ενόψει της τέταρτης αναμέτρησης το ερχόμενο Σάββατο ξανά στο ίδιο γήπεδο.

Τα συνεχόμενα τρίποντα στη δεύτερη περίοδο, η εμφάνιση του Σέιν Λάρκιν στο δεύτερο ημίχρονο και οι 26 πόντοι που δέχτηκαν μόλις οι παίκτες του Εργκίν Αταμάν στο ίδιο διάστημα «έγειραν την πλάστιγγα» των φιλοξενούμενων, που έφτασαν στο +15 και δεν ξανακοίταξαν πίσω.

Ο Αμερικανός γκαρντ σημείωσε 19 πόντους, έχοντας τη συμπαράσταση του Μπομπουά, επίσης, με 19 πόντους και του Μοερμάν με 16 πόντους και 13 ριμπάουντ.

Για τη Φενέρ, ξεχώρισε με 17 πόντους ο Κάλινιτς. Ο Κώστας Σλούκας, ο οποίος αποθεώθηκε από τον κόσμο στην προσπάθεια στήριξης για την απώλεια του πατέρα του, είχε 4 πόντους και 1 ριμπάουντ.

Πηγή: sport-fm.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Φιντάν στα Κατεχόμενα, για να δώσει τη γραμμή της Άγκυρας-Ο Ερχιουρμάν αναμένει οδηγίες, στο τραπέζι τέσσερα οδοφράγματα και αποναρκοθέτηση

Κυπριακό: Ο Φιντάν στα Κατεχόμενα, για να δώσει τη γραμμή της Άγκυρας-Ο Ερχιουρμάν αναμένει οδηγίες, στο τραπέζι τέσσερα οδοφράγματα και αποναρκοθέτηση

Με το Κυπριακό να βρίσκεται σε μια νέα περίοδο έντονων διπλωματικών διεργασιών, η σημερινή παράνομη επίσκεψη του Τούρκου Υπουργού Εξωτερικών, Χακάν Φιντάν, στα κατεχόμενα, αποκτά ιδιαίτερη πολιτική βαρύτητα. Μία μόλις εβδομάδα πριν από την προγραμματισμένη συνάντηση των δύο ηγετών με την Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, η Άγκυρα καλείται να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις της, απέναντι στις τελευταίες προτάσεις για Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης (ΜΟΕ).

BEST OF TOTHEMAONLINE