ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ούρος Μάτιτς: Έρχεται Κύπρο στα καλύτερα του – Τα 2,5 εκατομμύρια και το ΣΤΥΛ παιχνιδιού του (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ – ΒΙΝΤΕΟ)

Ούρος Μάτιτς: Έρχεται Κύπρο στα καλύτερα του – Τα 2,5 εκατομμύρια και το ΣΤΥΛ παιχνιδιού του (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ – ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Ούρος Μάτιτς ανακοινώθηκε από τον ΑΠΟΕΛ, με τη μορφή δανεισμού από την Κοπεγχάγη, με όψιον αγοράς. Ο Σέρβος είναι ένας παίκτης που μπορεί να κάνει τη διαφορά!

Ο 29χρονος ανασταλτικός μέσος, ξεκίνησε την καριέρα του από τη Σλοβακία και την Κόσιτσε, στην οποία έμεινε από το 2009 μέχρι το 2013 καταγράφοντας 74 συμμετοχές και 8 γκολ.

Τότε η Μπενφίκα είδε κάτι το ιδιαίτερο σε αυτό τον ποδοσφαιριστή και τον έκανε δικό της. Ο Μάτιτς, δεν… στέριωσε στην Πορτογαλία και στην β’ ομάδα των «αετών» της Λισαβόνας, αφού έμεινε μόνο για ένα χρόνο, τη σεζόν 2013-14 και πραγματοποίησε 16 εμφανίσεις χωρίς κάποιο τέρμα.

Το 2014, η ΝΑΚ Μπρέντα, ομάδα της Ολλανδίας, είχε εντάξει στο δυναμικό της τον Σέρβο, και κάπου εκεί φάνηκε να… βρίσκει την υγειά του! Ο 29χρονος, έμεινε για δύο χρόνια στη «χώρα της Τουλίπας», από το 2014 μέχρι το 2016 και με την κιτρινόμαυρη στολή έγραψε 73 συμμετοχές και σκόραρε 4 φορές.

Το 2016, μετακόμισε από την Ολλανδία στην Αυστρία για λογαριασμό της Στουρμ Γκρατς. Εκεί με τους «Μπλάκις», κατέγραψε 20 συμμετοχές και πέτυχε 3 γκολ σε ένα χρόνο. Μέχρι τη μεγάλη στιγμή της καριέρας του.

Το 2017, έφτασε στο… απόγειο! Η Κοπεγχάγη, έβγαλε 2.5 εκατομμύρια ευρώ από τα ταμεία της για τον κάνει δικό της, ενώ μέχρι σήμερα στον TransferMarket είναι η υψηλότερη του αξία! Με την ομάδα της Δανίας, αγωνίστηκε τον πρώτο χρόνο, μαζί με τον συμπατριώτη μας, Πιέρο Σωτηρίου, με συνολικά 24 συμμετοχές και 4 γκολ. Μάλιστα, οι δυο τους ήταν πολύ καλά φιλαράκια!

Ο αδερφός του Νεμάνια Μάτιτς, παίκτη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, τη λήξασα σεζόν, πήγε δανεικός από την Κοπεγχάγη στην Αούστρια Βιέννης και εκεί, κατέγραψε τα ίδια ακριβώς νούμερα όπως την πρώτη του σεζόν στην ομάδα της Δανίας! 24 συμμετοχές, και βρήκε δίκτυα 4 φορές.

Αγωνίστηκε και 7 φορές με την Εθνική Σερβίας, χωρίς, ωστόσο, να πετύχει κάποιο γκολ.

Ο Ούρος Μάτιτς, μπορεί να ηρεμήσει το παιχνίδι, μπορεί να κρατήσει μπάλα όταν αυτή «καίει». Ένας αριστεροπόδαρος που όταν θέλει έχει τη δυνατότητα να… μιλήσει με την «στρογγυλή θεά». Είναι καλός στις εναέριες μονομαχίες, αφού τον βοηθά και το ύψος του (1.84), και παρά τη θέση που αγωνίζεται σκοράρει γκολ. Αν παίξει την μπάλα που ξέρει και μπορεί ο Σέρβος, δεν αποκλείεται ο ΑΠΟΕΛ να έχει… «πιάσει» την καλή. Έχει υψηλές παραστάσεις και μπορεί να είναι ένας παίκτης «κλειδί» στην πορεία των πρωταθλητών.

Το Transfermarket έχει την τιμή του στο 1 εκατομμύριο και αυτό μόνο τυχαίο δεν είναι. Όμως, όπως και όλοι, έτσι και ο Σέρβος θα «κριθεί» στο χορτάρι, που είναι ο καθρέπτης όλων, ωστόσο όλοι είδαν θετικά αυτή τη μεταγραφή. Αυτό που έχει να κάνει ο Ούρος, είναι να το επιβεβαιώσει!

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Τις ευχές του σε όλους τους πολίτες ενόψει της Ανάστασης και του Πάσχα έδωσε σε τηλεοπτικό πασχαλινό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top