ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Αλώνιζαν διαρρήκτες στην Ελεύθερη Αμμόχωστο - Τα έκαναν όλα!

Αλώνιζαν διαρρήκτες στην Ελεύθερη Αμμόχωστο - Τα έκαναν όλα!

Περίπτερο, οικία και ξενοδοχείο διαρρήχθηκαν κατά τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας σε Παραλίμνι και Αγία Νάπα με αποτέλεσμα να κλαπούν διάφορα είδη, όπως καπνικά προϊόντα, λαχεία, καλώδια και συστήματα ηλεκτρικού ρεύματος, συνολικής αξίας άνω των 50 χιλιάδων ευρώ.

Σύμφωνα με την Αστυνομία χθες καταγγέλθηκε από ιδιοκτήτρια περιπτέρου στο Παραλίμνι, ότι μεταξύ των ωρών 10 το πρωί και 17.45 το απόγευμα, την Τετάρτης ή της Πέμπτης δηλαδή 11 και 12 Μαρτίου 2015, άγνωστοι διέρρηξαν το περίπτερο της και έκλεψαν διάφορα καπνικά προϊόντα, τσιγάρα και πούρα, αξίας 30 χιλιάδων περίπου ευρώ, το χρηματικό ποσό των 700 ευρώ, λαχεία αξίας χιλίων ευρώ και δύο συστήματα παρακολούθησης αξίας περίπου 600 ευρώ.

Οι δράστες απέκτησαν πρόσβαση στο περίπτερο αφού θρυμμάτισαν το τζάμι  του περιπτέρου, το οποίο καλύπτεται από ασφάλεια. Επί τόπου μετέβησαν άνδρες του ΤΑΕ Αμμοχώστου οι οποίοι περισυνέλεξαν διάφορα τεκμήρια τα οποία θα αποσταλούν για τις απαραίτητες έρευνες και εξετάσεις.

Εξάλλου 52χρονος διευθυντής ξενοδοχείου στην Αγία Νάπα κατήγγειλε στο ΤΑΕ Αμμοχώστου ότι διαρρήχθηκε αποθήκη εντός χώρου του ξενοδοχείου στην οποία στεγάζεται ο κεντρικός υποσταθμός της ΑΗΚ. Από την αποθήκη κλάπηκαν διάφορα καλώδια, αλουμινένιες σκάλες και διάφορα συστήματα ηλεκτρικού ρεύματος, συνολικής αξίας οκτώ περίπου χιλιάδων ευρώ.

Στη σκηνή μετέβησαν άνδρες της Αστυνομίας και από εξετάσεις που διενήργησαν διαπιστώθηκε ότι οι δράστες απέκοψαν καλώδια και χαλκοσωλήνες. Το ξενοδοχείο που καλύπτετο από ασφάλεια, δεν διέθετε συστήματα  συναγερμού και παρακολούθησης αφού ήταν κλειστό και δεν λειτουργούσε από τις 6/12/2014.

Επίσης 67χρονη ιδιοκτήκτρια καφετέριας από το Παραλίμνι κατήγγειλε στην Αστυνομία ότι κλάπηκαν όλες οι ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές, συνολικής αξίας 1400 ευρώ. Η καφετέρια που καλύπτετο από ασφάλεια, δεν διέθετε σύστημα συναγερμού και παρακολούθησης.

Ακόμα 51χρονη από τη Ξυλοτύμπου κατήγγειλε στην Αστυνομία ότι άγνωστοι διέρρηξαν την κατοικία της και έκλεψαν από μέσα φωτογραφική μηχανή, ρολόγια, βραχιόλια και σκουλαρίκια χρυσά, όλα συνολικής αξίας 800 ευρώ.

Οι δράστες απέκτησαν πρόσβαση στην οικία από συρόμενη πόρτα της κουζίνας η οποία παραβιάστηκε με αιχμηρό αντικείμενο. Εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον 40χρονου από το Κιβισίλι της επαρχίας Λάρνακας. Εναντίον του εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και συνελήφθηκε και μεταφέρθηκε στον Αστυνομικό Σταθμό Αγίας Νάπας όπου τέθηκε υπό κράτηση.

Τέλος στον Αστυνομικό Σταθμό Ξυλοφάγου καταγγέλθηκε χθες από 57χρονο ψαρά ότι κλάπηκαν από τη βάρκα του η οποία βρίσκεται ελλιμενισμένη στο ποταμό Λιοπετρίου, έξι δίκτυα ψαρέματος συνολικής αξίας 900 ευρώ.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top