ΚΡΗΤΗ: 19χρονη τουρίστρια κακοποιήθηκε σεξουαλικά κατ’ επανάληψη από δύο άνδρες

ΚΡΗΤΗ: 19χρονη τουρίστρια κακοποιήθηκε σεξουαλικά κατ’ επανάληψη από δύο άνδρες

Πήγε για διακοπές στην Κρήτη και γνώρισε δύο πρόσωπα τα οποία, όπως υποστηρίζει, την κακοποίησαν σεξουαλικά και εξαφανίστηκαν. 

Σύμφωνα με ελλαδικά δημοσιεύματα το περιστατικό συνέβη την περασμένη Πέμπτη (13/6), το βράδυ, όταν η 19χρονη Ισλανδή απολάμβανε τις διακοπές της σε μπαρ στην Χερσόνησο, όταν γνώρισε δύο άνδρες ηλικίας 38 και 34 χρόνων από την Γερμανία. 

Όπως αναφέρει η ίδια στην καταγγελία της, λίγη ώρα μετά την γνωριμία τους, την έβγαλαν έξω από το μπαρ και την πήγαν σ’ ένα σκοτεινό δρόμο όπου την βίασαν κατ’ επανάληψη και εναλλάξ.

Στη συνέχεια, οι δύο άνδρες υποστήριξε ότι έφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση ενώ η ίδια η τουρίστρια επέστρεψε σε άθλια κατάσταση στο ξενοδοχείο όπου έμενε.

Την Παρασκευή (14/6), η παραπονούμενη επισκέφθηκε το αστυνομικό τμήμα, όπου προχώρησε σε καταγγελία, με τους αστυνομικούς να εντοπίζουν μέσα σε λίγη ώρα τους δύο Γερμανούς και να τους συλλαμβάνουν. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Αποκαλυπτικός ο ΠτΔ - «Συζητούμε για ηλεκτρικές διασυνδέσεις και με άλλες γειτονικές χώρες»

Αποκαλυπτικός ο ΠτΔ - «Συζητούμε για ηλεκτρικές διασυνδέσεις και με άλλες γειτονικές χώρες»

Την πρόθεση της Λευκωσίας να προχωρήσει σε νέες ηλεκτρικές διασυνδέσεις με γειτονικά κράτη, ενισχύοντας τον περιφερειακό ρόλο της Κύπρου στον ενεργειακό χάρτη, ανέδειξε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης κατά την ομιλία του στο 13ο Ενεργειακό Συμπόσιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE