EΛΛΑΔΑ: Τραγωδία στην εθνική οδό: Σκοτώθηκε γνωστός Έλληνας μετά από τροχαίο

EΛΛΑΔΑ: Τραγωδία στην εθνική οδό: Σκοτώθηκε γνωστός Έλληνας μετά από τροχαίο

Σοκ στον κόσμου του αθλητισμού προκάλεσε η είδηση του θανάτου, του Κρις Κύργιας σε φοβερό τροχαίο στην εθνική οδό Αθηνών - Θεσσαλονίκης, στο ύψος του Πλαταμώνα.

 

Το τραγικό συμβάν με δημοσιιεύματα στην Ελλάδα έγινε το απόγευμα του Σαββάτου 15/6 και ο 67χρονος γνωστός προπονητής του Tae Kwon Do, Κρις Κύργιας, ο οποίος οδηγώντας τη μηχανή του ξέφυγε από το δρόμο, λίγο πριν τα διόδια του Πλαταμώνα, με αποτέλεσμα αυτή να ανατραπεί και ο ίδιος να αφήσει την τελευταία του πνοή.

Η 28χρονη συνεπιβάτης του τραυματίστηκε σοβαρά αλλά δεν κινδυνεύει η ζωή της, ενώ στο σημείο έφτασαν δύο ασθενοφόρα.

Σύμφωνα με το thessalianews.gr, το ένα μετέφερε τον άτυχο 67χρονο στο νοσοκομείο της Κατερίνης όπου λίγο αργότερα εξέπνευσε ενώ το δεύτερο μετέφερε την κοπέλα στο Πανεπιστημιακό της Λάρισας όπου νοσηλεύεται.

Ο Κρις Κύργιας ήταν προσωπικότητα στο χώρο Tae Kwon Do και ήταν ιδιαίτερα αγαπητός. Τον περασμένο Ιανουάριο επέστρεψε από Κορέα και Αυστραλία, έχοντας κατορθώσει να αποκτήσει τα 9 DAN, φτάνοντας πλέον στον ύπατο βαθμό Grand Master.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.

BEST OF TOTHEMAONLINE