ΚΥΠΡΟΣ - ΚΑΙΡΟΣ: Δεν φεύγουν οι βροχές...

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΑΙΡΟΣ: Δεν φεύγουν οι βροχές...

Ασθενής χαµηλή πίεση, ενώ η ασταθής αέρια µάζα, που επηρεάζει την περιοχή, υποχωρεί από το Σάββατο (22/6).

Την Πέμπτη (20/6), µετά τη διάλυση της τοπικής χαµηλής νέφωσης ή και της αραιής οµίχλης, ο καιρός θα καταστεί σε πολλές περιοχές κυρίως αίθριος. Νεφώσεις όµως, που θα αναπτύσσονται το µεσηµέρι και το απόγευµα, αναµένεται να δώσουν µεµονωµένες βροχές και καταιγίδες, στο εσωτερικό, τα ορεινά, τα νοτιοανατολικά και τα ανατολικά παράλια. Σε καταιγίδα πιθανό να πέσει χαλάζι. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, αρχικά ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ για να καταστούν σταδιακά µέτριοι και τοπικά µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 µποφόρ. Στα νότια παράλια το απόγευµα θα πνέουν µέχρι πολύ ισχυροί, 6 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη και στα προσήνεµα µέχρι ταραγµένη. Το απόγευµα, στα νότια, θα είναι τοπικά ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 34 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 29 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 31 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 24 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά τοπικά, κυρίως στα δυτικά και τα βόρεια, θα παρατηρούνται αυξηµένες χαµηλές νεφώσεις. Τοπικά αναµένεται να σχηµατιστεί αραιή οµίχλη. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς, 3 µποφόρ αλλά αρχικά τοπικά µέτριοι, 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί γενικά λίγο ταραγµένη, ενώ στα ανατολικά και τοπικά στα νότια ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 19 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 21 στα παράλια και γύρω στους 13 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Παρασκευή (21/6) ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, µε τοπικά αυξηµένες νεφώσεις κατά διαστήµατα. Νεφώσεις όµως, που θα αναπτύσσονται το µεσηµέρι και το απόγευµα, αναµένεται να δώσουν µεµονωµένες βροχές ή καταιγίδα, στα ορεινά, το εσωτερικό και πιθανό στα νότια και τα ανατολικά παράλια.

Το Σαββατοκύριακο (22-23/6) ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά νεφώσεις που θα αναπτύσσονται, το µεσηµέρι και το απόγευµα, πιθανό να δώσουν µεµονωµένες βροχές, στα ορεινά.

Η θερµοκρασία δεν αναµένεται να σηµειώσει αξιόλογη µεταβολή την Παρασκευή, εκτός από τα ορεινά και το εσωτερικό, όπου αναµένεται µικρή άνοδος, για να παραµείνει ωστόσο κοντά στις µέσες κλιµατολογικές τιµές, ενώ µέχρι την Κυριακή αναµένεται µικρή περαιτέρω άνοδος, µε τη θερµοκρασία να ανέρχεται λίγο πάνω από τις µέσες κλιµατολογικές τιµές.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«ΑΛΜΑ» ή πτώση; Το όραμα του Οδυσσέα δοκιμάζεται από αποχωρήσεις και κατηγορίες

«ΑΛΜΑ» ή πτώση; Το όραμα του Οδυσσέα δοκιμάζεται από αποχωρήσεις και κατηγορίες

Μια νέα περίοδος αναταράξεων φαίνεται να διανύει το κίνημα ΑΛΜΑ. Μέσα σε λίγες μόνο εβδομάδες, τρεις αποχωρήσεις από τον στενό ή υποστηρικτικό κύκλο του κινήματος –του Ανδρέα Χασαπόπουλου, του Αβραάμ Θεμιστοκλέους και του Ανδρέα Σεραφείμ– δημιούργησαν σοβαρά ερωτήματα για τη λειτουργία, τη διαφάνεια και τη συνοχή, της νέας πολιτικής δύναμης.

BEST OF TOTHEMAONLINE