ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Κλείνουν κεντρικοί δρόμοι λόγω αγώνων - Αποφύγετε την ταλαιπωρία

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Κλείνουν κεντρικοί δρόμοι λόγω αγώνων - Αποφύγετε την ταλαιπωρία

Λόγω αγώνων τρεξίματος, κλείνουν δρόμοι στην Λευκωσία, την Παρασκευή (21/6). 

Το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Τμήμα Δημοσίων Έργων ανακοινώνει ότι, την Παρασκευή 21/6/2019, από τις 20:00 το βράδυ μέχρι τις 24:00 τα μεσάνυκτα, οι πιο κάτω δρόμοι στη Λευκωσία θα είναι κλειστοί για την τροχαία κίνηση λόγω της διεξαγωγής νυκτερινών αγώνων τρεξίματος/δρόμου με την ονομασία «Running under the Moon» (www.runningunderthemoon.com):

Δρόμος μπροστά από τα Φυτώρια Αθαλάσσας, από τη συμβολή του με τη Λεωφ. Αθαλάσσας παρά την Εκκλησία Αγ. Γεωργίου μέχρι τη συμβολή του με τον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Λεμεσού.

Δρόμος Β1-Λεωφ. Λεμεσού από τον κυκλικό κόμβο παρά το Εμπορικό Κέντρο Mall of Cyprus μέχρι τη διασταύρωση του με την οδό Φυτωρίου-Ε101.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή  οδική σήμανση και τις υποδείξεις  της Αστυνομίας.

Το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για τις πιο πάνω προγραμματισμένες εργασίες μέσω της ιστοσελίδας www.traffic4cyprus.org.cy στην οποία δίνεται χαρτογραφική απεικόνιση των εργασιών και των επιπτώσεων τους στην κυκλοφορία κατά τη διάρκεια τους.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πρόκληση πυρκαγιών: Πως να προστατεύσουμε τα δάση μας – Οι επιπτώσεις, οι δυσκολίες και ο σεβασμός που πρέπει να δείχνουμε

Σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπ.Μεταλλειών - Ζήτησε ανάκληση όλων των αδειών η Παναγιώτου

Οδηγός κίνδυνος: Γυναίκα οδηγούσε αντίθετα στον αυτοκινητόδρομο - Βρισκόταν υπό την επήρεια μέθης και ναρκωτικών

Συνέρχεται το Εθνικό συμβούλιο την Παρασκευή - Έπιασαν τόπο οι πιέσεις της αντιπολίτευσης

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν



LIVE: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

LIVE: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τη διαδικασία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top