ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Φυτανίδης: «Δεν θα δυσκολευτεί ο Άρης»

Φυτανίδης: «Δεν θα δυσκολευτεί ο Άρης»

O Σωκράτης Φυτανίδης που αγωνίζεται στην ΕΝΠ, με δηλώσεις του στο ράδιο «Αρένα» 89,4 της Θεσσαλονίκης δήλωσε τα πιο κάτω για τον αγώνα του Άρη με την ΑΕΛ για το Γιουρόπα Λιγκ:

Τι είπε:

Για την ΑΕΛ : «Είναι μια παραδοσιακή ομάδα του Κυπριακού ποδοσφαίρου, με διαχρονική ιστορία, όμως δεν είναι στην καλύτερη κατάσταση που θα μπορούσε να είναι. Θα είναι δύσκολος αντίπαλος για τον Άρη όμως, πιστεύω πως θα παίξει ρόλο και η θερμοκρασία στο δεύτερο ματς στην Λάρνακα. Θα είναι δύσκολο ματς, λόγω καιρικών συνθηκών και σημαντικό ρόλο θα παίξει η αναμέτρηση στην Θεσσαλονίκη. Εκεί, θα φανεί και η διαφορά δυναμικότητας των δυο ομάδων. Ο Άρης είναι πιο ποιοτικός ως σύνολο πάντως. Το ότι θα είναι και οι δυο ομάδες στην κορύφωση της προετοιμασίας, θα παίξει ρόλο κι αυτό, αλλά όπως και να έχει, δεν θεωρώ πως είναι το φόβητρο για τον Άρη. Έχει την εμπειρία η ομάδα της Θεσσαλονίκης, επέστρεψε δυναμικά από τις μικρές κατηγορίες, βάζει σωστές και γερές βάσεις και σίγουρα για εμένα προσωπικά είναι το φαβορί».

Για το πρώτο ματς στο Κλεάνθης Βικελίδης: «Το αποτέλεσμα του πρώτου παιχνιδιού θα παίξει μεγάλο ρόλο. Ο καλός Άρης δεν θα αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα στον δεύτερο αγώνα, αν παίξει καλά στο Βικελίδης, θα μπορέσει να τελειώσει το ζευγάρι εκεί. Πάντως, είναι διαφορετικό να παίζει μια ομάδα όλα τα παιχνίδια σε μια έδρα και τα ευρωπαϊκά σε άλλη έδρα, οπότε η ΑΕΛ θα έχει ακόμη ένα αρνητικό».

Για τα τεχνικά χαρακτηριστικά της ΑΕΛ Λεμεσού: «Δεν νομίζω πως είναι τόσο επικίνδυνη ομάδα. Προσωπικά είδα μια ομάδα που δεν έχει μεγάλη ταχύτητα στον τρόπο που αναπτύσσεται. Στο παιχνίδι που παίξαμε, είχε προβλήματα στο αμυντικό κομμάτι, στις στατικές φάσεις. Έχουν φύγει και μερικοί παίκτες της ομάδας όπως ο Λαφράνς που ήταν από τις ηγετικές φυσιογνωμίες της ΑΕΛ πέρυσι. Όταν μια ομάδα κρατάει τους περισσότερους παίκτες της, είναι συμπαγής, αλλά εμένα δεν μου έδωσε την ένδειξη ότι είναι μια άτρωτη ομάδα. Η ΑΕΛ δεν είναι αυτή που ήταν τα προηγούμενα χρόνια. Βέβαια, έχει συνηθίσει να παίζει τέτοια ματς, έχει την ανάλογη εμπειρία από τα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ».

Δείτε ΕΔΩ το δημοσίευμα

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ανθρώπινο μέλος σε παραλία: Ολοκληρώθηκαν οι έρευνες στη θάλασσα - Συνεχίζονται στη ξηρά

Τάφος - Οπλοστάσιο: Ενώπιον Δικαστηρίου οι δύο συλληφθέντες - Δείτε φωτογραφία από τα όπλα που βρήκαν οι Αρχές

Τιμές καυσίμων: Το «παράδοξο» με τα φθηνότερα πρατήρια - Στα ίδια επίπεδα βενζίνη και πετρέλαιο κίνησης - Πίνακες

Κωνσταντίνου και Ελένης: Πόσοι Κύπριοι γιορτάζουν σήμερα - Oι παραλλαγές των ονομάτων και η ιστορία των Αγίων

Στιγμές τρόμου στον Μούτταλο: Άγνωστοι έκλεψαν πάνω από €5.000 - Έριξαν πυροβολισμούς

Adele: Τα συγχαρητήρια που έδωσε δημόσια στην κόρη του συντρόφου της



Θανατηφόρο στη Λάρνακα: 29χρονος μοτοσικλετιστής το νέο θύμα της ασφάλτου - Στη δημοσιότητα το όνομά του

Θανατηφόρο στη Λάρνακα: 29χρονος μοτοσικλετιστής το νέο θύμα της ασφάλτου - Στη δημοσιότητα το όνομά του

Σε οδική σύγκρουση που συνέβη γύρω στις 4.30 χθες το απόγευμα στο δρόμο Μενεού προς Περβόλια στην επαρχία Λάρνακας, έχασε τη ζωή του ο Arun Kumar 29 ετών από την Ινδία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top