ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τι (λένε ότι) πρέπει να κάνει ο Παναθηναϊκός, για να έχει… ρεαλιστικές πιθανότητες για Κατελάρη

Τι (λένε ότι) πρέπει να κάνει ο Παναθηναϊκός, για να έχει… ρεαλιστικές πιθανότητες για Κατελάρη

Η Ομόνοια απέρριψε νέα βελτιωμένη πρόταση ύψους 100.000 ευρώ από την ΑΕΚ Λάρνακας για την παραχώρηση του 23χρονου αμυντικού μέσου, ο παίκτης επιμένει για Παναθηναϊκό και η υπόθεση ξεκαθαρίζει στο τέλος Ιουνίου.

έα βελτιωμένη πρόταση για την απόκτηση του Φάνου Κατελάρη κατέθεσε στην Ομόνοια η ΑΕΚ Λάρνακας, η οποία ήταν της τάξεως των 100.000 ευρώ (βελτιωμένη κατά 70.000 ευρώ σε σχέση με την αρχική πρόταση).

Οπως συνέβη με την πρώτη πρόταση, έτσι και με τη δεύτερη, η διοίκηση της Ομόνοιας απέρριψε την προσφορά της ομάδας της Λάρνακας, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι το κυπριακό «τριφύλλι» έχει ως έσχατη επιλογή να παραχωρήσει τον Κατελάρη σε ανταγωνιστική ομάδα της Μεγαλονήσου.

Η Ομόνοια ταυτόχρονα «πολιορκεί» εδώ και καιρό τον Κατελάρη για να υπογράψει μαζί του νέο συμβόλαιο (το υπάρχον εκπνέει το καλοκαίρι του 2020), πλην όμως ο 23χρονος αμυντικός μέσος επιμένει στην προοπτική του Παναθηναϊκού, παραμένει άγνωστο όμως για πόσο καιρό ακόμα θα το πράττει από τη στιγμή που δεν επιθυμεί φυσικά να τεθεί σε καραντίνα για μία ολόκληρη σεζόν.

Μέχρι το τέλος του μήνα το τοπίο αναμένεται να έχει ξεκαθαρίσει με τον έναν ή τον άλλο τρόπο, καθώς επίκειται νέα συνάντηση της διοίκησης της Ομόνοιας με τον εκπρόσωπο του διεθνούς Κύπριου ποδοσφαιριστή.

Τα δεδομένα που υπάρχουν ωστόσο, καταδεικνύουν σαφώς ότι ο Παναθηναϊκός για να έχει ρεαλιστικές πιθανότητες απόκτησης του Κατελάρη, θα πρέπει να προσφέρει στην Ομόνοια, έστω και σε δόσεις, ένα ποσό ανάλογο με αυτό της ΑΕΚ Λάρνακας για να τον αποκτήσει.

Ο Κατελάρης είναι βασική επιλογή των Νταμπίζα και Δώνη για τη θέση του αμυντικού μέσου που θα συμπληρώσει την τετράδα του άξονα της μεσαίας γραμμής μαζί με τον Κουρμπέλη, τον Χρήστο Δώνη και το «box to box» 8άρι με το οποίο στοχεύει να ενισχυθεί.

Πηγή: sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πέρασαν χειροπέδες σε δεσμοφύλακα: Τον έπιασαν με τις πιτζάμες του ενώ έφερε κουκούλα και γάντια

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Τραυματισμός 29χρονου: Καταζητείται ο 33χρονος συγκάτοικος του - Τον μαχαίρωσε έπειτα από λογομαχία

Πασχαλινό τραπέζι: «Καίει» το κρέας τις τσέπες των καταναλωτών – Πιο φθηνά από πέρσι τα αυγά και τα λαχανικά – Δείτε πίνακες

Δίκη για το Μάτι: Φυλάκιση από 111 έως 3 έτη στους 6 ενόχους - Εξαγοράσιμη η ποινή, αφέθηκαν ελεύθεροι

Εκλογές 2024: Αυτή είναι η κοινότητα με τους λιγότερους εκλογείς



Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Υπό κράτηση βρίσκονται από χθες Κυριακή επτά πρόσωπα για τα οποία υπάρχει μαρτυρία για την ενδεχόμενη εμπλοκή τους στην απόπειρα φόνου κατά 34χρονου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top