Τιμά τον Δημήτρη Χριστόφια το ΑΚΕΛ - Αποφασίζονται τα της κηδείας

Τιμά τον Δημήτρη Χριστόφια το ΑΚΕΛ - Αποφασίζονται τα της κηδείας

Συνέρχεται για να τιμήσει τον Δημήτρη Χριστόφια το Πολιτικό Γραφείο του ΑΚΕΛ, αλλά και για να αποφασίσει τα της κηδείας. 

Το Σάββατο, 22 Ιουνίου 2019 στις 10:30πμ, σύμφωνα με ανακοίνωση, θα συνέλθει σε έκτακτη συνεδρία το Πολιτικό Γραφείο της Κ.Ε. του ΑΚΕΛ για να τιμήσει τον τέως Πρόεδρο της Δημοκρατίας και για χρόνια Γενικό Γραμματέα της Κ.Ε. του Κόμματος Δημήτρη Χριστόφια.

Το Πολιτικό Γραφείο θα αποφασίσει και για τα ζητήματα που αφορούν την κηδεία του Δημήτρη Χριστόφια.

Θυμίζουμε ότι ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας, απεβίωσε την Παρασκευή (21/6). 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Σημείο καμπής στις διαπραγματεύσεις - Η πρώτη συνάντηση των Χριστοδουλίδη-Ερχουρμάν και η καθοριστική αμερικανική διάσταση

Κυπριακό: Σημείο καμπής στις διαπραγματεύσεις - Η πρώτη συνάντηση των Χριστοδουλίδη-Ερχουρμάν και η καθοριστική αμερικανική διάσταση

Μια εξαιρετικά κρίσιμη περίοδος ανοίγει για το Κυπριακό, με δύο παράλληλες εξελίξεις να αναβαθμίζουν τη διπλωματική κινητικότητα γύρω από το εθνικό ζήτημα: Την επικείμενη πρώτη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον νέο κατοχικό ηγέτη και την ιδιαίτερα σημαντική επίσκεψη του Υπουργού Εξωτερικών Κωνσταντίνου Κόμπου στην Ουάσιγκτον, όπου θα συναντηθεί με τον Αμερικανό ΥΠΕΞ Μάρκο Ρούμπιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE