Στις 25 Ιουνίου η κηδεία του Δημήτρη Χριστόφια – Σε λαϊκό προσκύνημα η σορός του τέως Προέδρου

Στις 25 Ιουνίου η κηδεία του Δημήτρη Χριστόφια – Σε λαϊκό προσκύνημα η σορός του τέως Προέδρου

Για την Τρίτη 25 Ιουνίου προγραμματίστηκε η κηδεία του τέως Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, Δημήτρη Χριστόφια.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό ΑΣΤΡΑ το πρωί του Σαββάτου (22/6) ο Γενικός Γραμματέας του ΑΚΕΛ, Άντρος Κυπριανού η κηδεία διοργανώθηκε από το κόμμα του ΑΚΕΛ και την οικογένεια του Δημήτρη Χριστόφια.

Η κηδεία προγραμματίστηκε για τις 17:00 το απόγευμα της Τρίτης (25/6) απο τον ιερό ναό Της Του θεού Σοφίας στον Στρόβολο.

Η σορός του τέως Προέδρου της Δημοκρατίας θα τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα από τις 9:00 το πρωί της Τρίτης (25/6) μέχρι τις 15:00 το απόγευμα της ίδιας ημέρας, στο οίκημα της ΠΕΟ στην Λευκωσία.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Αποκατάσταση ομαλότητας στην νεκρή ζώνη της Δένειας - Οι διαβεβαιώσεις που έλαβε ο κοινοτάρχης από ΟΥΝΦΙΚΥΠ

Αποκατάσταση ομαλότητας στην νεκρή ζώνη της Δένειας - Οι διαβεβαιώσεις που έλαβε ο κοινοτάρχης από ΟΥΝΦΙΚΥΠ

Περίπου από τις 2:00 μ.μ. του Σαββάτου και έπειτα αποκαταστάθηκε η ομαλότητα στην ζώνη κατάπαυσης του πυρός στην περιοχή της κοινότητας Δένειας, όπως ανέφερε στο ΚΥΠΕ ο Πρόεδρος του Κοινοτικού Συμβουλίου, Χαράλαμπος Αλεξάνδρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE