ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βούρκωσε ο Άντρος μιλώντας για τον Δημήτρη Χριστόφια – «Πολλά τα πράγματα που δεν ξέρετε» -VIDEO

Βούρκωσε ο Άντρος μιλώντας για τον Δημήτρη Χριστόφια – «Πολλά τα πράγματα που δεν ξέρετε» -VIDEO

Για τον Δημήτρη Χριστόφια μίλησε ο γενικός γραμματέας του ΑΚΕΛ, Άντρος Κυπριανού, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΡΙΚ.

Μιλώντας για τον Δημήτρη Χριστόφια, ο κύριος Κυπριανού είπε «Είναι πάρα πολλά τα πράγματα που δεν ξέρετε και δεν ξέρει ο πολύς κόσμος για τον Δημήτρη Χριστόφια. Δεν ξέρω τι να πρωτοπώ».

Όπως είπε ο γενικός γραμματέας του ΑΚΕΛ, ο Χριστόφιας περνούσε πολύ δύσκολες στιγμές με την υγεία του, «Παρόλα αυτά έσφιγγε τα δόντια. Δεν ήθελε σε καμία περίπτωση να δείξει αδυναμία, διότι θεωρούσε ότι ο ηγέτης πρέπει να είναι το παράδειγμα προς μίμηση».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Λύγισε στην κάμερα ο Στέφανος Στεφάνου μιλώντας για τον Χριστόφια – VIDEO

«Ήταν ένας απλός άνθρωπος, τον ένοιωθαν δικό τους άνθρωπο, και νομίζω αυτό είναι αποτέλεσμα του τρόπου με τον οποίο μεγάλωσε. Εκεί που γεννήθηκε και πως εξελίχθηκε μέσα στην οικογένειά του και μέσα στο κίνημα της Αριστεράς», είπε ο Άντρος Κυπριανού, ενώ ανέφερε πως ήταν τόσο κοντά στους πολίτες που πολύς κόσμος τον προσφωνούσε με το μικρό του όνομα.

«Έφυγε και με μεγάλη πίκρα για το γεγονός πως ένοιωθε ότι αδικήθηκε από την κοινωνία, για τον τρόπο με τον οποίο του συμπεριφέρθηκε. Ήξερε ότι ένα δημόσιο πρόσωπο παίρνει και μπράβο, παίρνει και κριτικές. Αλλά θεωρώ ότι η συμπεριφορά της οποίας έτυχε δεν του άξιζε. Όπως δεν του άξιζε να φύγει τόσο νωρίς από τη ζωή. Η υγεία του ήταν πολύ βεβαρημένη αλλά τώρα θα χαιρόταν την οικογένειά του», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κύριος Κυπριανού.

Δείτε το βίντεο:

https://www.youtube.com/watch?v=zlBxbrdqpgc

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πέρασαν χειροπέδες σε δεσμοφύλακα: Τον έπιασαν με τις πιτζάμες του ενώ έφερε κουκούλα και γάντια

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Τραυματισμός 29χρονου: Καταζητείται ο 33χρονος συγκάτοικος του - Τον μαχαίρωσε έπειτα από λογομαχία

Πασχαλινό τραπέζι: «Καίει» το κρέας τις τσέπες των καταναλωτών – Πιο φθηνά από πέρσι τα αυγά και τα λαχανικά – Δείτε πίνακες

Δίκη για το Μάτι: Φυλάκιση από 111 έως 3 έτη στους 6 ενόχους - Εξαγοράσιμη η ποινή, αφέθηκαν ελεύθεροι

Εκλογές 2024: Αυτή είναι η κοινότητα με τους λιγότερους εκλογείς



Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Υπό κράτηση βρίσκονται από χθες Κυριακή επτά πρόσωπα για τα οποία υπάρχει μαρτυρία για την ενδεχόμενη εμπλοκή τους στην απόπειρα φόνου κατά 34χρονου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top