Φωτιά στα κόκκινα η Κύπρια χορογράφος – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Φωτιά στα κόκκινα η Κύπρια χορογράφος – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Έκαψε φωτιές με το κόκκινο συνολάκι της.

Ξέρει να καίει καρδιές και δεν μπορεί να σταματήσει να το πράττει. Ο λόγος για την Κύπρια χορεύτρια και χορογράφο Νάταλι Κάτερ, η οποία με νέα φωτογραφία της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram έβαλε φωτιές.

Η Νάταλι με ένα κόκκο ενιαίο σύνολο, ποζάρει μπροστά από τον καθρέφτη της να φρεσκάρει το μακιγιάζ της, με ένα βλέμμα όλο ερωτισμό.

Η Κύπρια χορεύτρια είναι γνωστή για τις τολμηρές της πόζες, τον επιδέξιο χορό της και το καλογυμνασμένο της σώμα.

Δείτε τη φωτογραφία:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: «Η Κύπρος θα συμμετάσχει στο Συμβούλιο για την Ειρήνη ως παρατηρητής, θα εξεταστούν τα επόμενα βήματα»

Λετυμπιώτης: «Η Κύπρος θα συμμετάσχει στο Συμβούλιο για την Ειρήνη ως παρατηρητής, θα εξεταστούν τα επόμενα βήματα»

Η Κυπριακή Δημοκρατία έχει λάβει και αποδεχθεί πρόσκληση για συμμετοχή, με καθεστώς Παρατηρητή, στην επικείμενη συνάντηση για τη Γάζα του Συμβουλίου για την Ειρήνη που θα πραγματοποιηθεί στην Ουάσινγκτον στις 19 Φεβρουαρίου 2026, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE