Π. Προδρόμου: «Βαθιά λύπη της κυβέρνηση για το θάνατο του Α. Κωνσταντίνου»

Π. Προδρόμου: «Βαθιά λύπη της κυβέρνηση για το θάνατο του Α. Κωνσταντίνου»

Τη βαθιά λύπη της κυβέρνηση,  για το θάνατο του Ανδρέα Κωνσταντίνου, δραστήριου πολιτικού στελέχους και σημαντικού μέλους της δημοσιογραφικής οικογένειας, εξέφρασε την Κυριακή 23/06 ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Πρόδρομος Προδρόμου.

Σε γραπτή δήλωσή του, ο κ. Προδρόμου αναφέρει πως ο Ανδρέας Κωνσταντίνου είχε ιδιαίτερη συμβολή στη δημοσιογραφία και την ενημέρωση, είτε ως διευθυντής καθημερινής εφημερίδας, είτε ως μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΡΙΚ.

«Εκ μέρους της Κυβέρνησης απευθύνω εγκάρδια συλλυπητήρια στην οικογένειά του εκλιπόντος, καθώς και στο Δημοκρατικό Κόμμα, το οποίο ο Ανδρέας Κωνσταντίνου υπηρέτησε διαχρονικά από διάφορες υπεύθυνες θέσεις», αναφέρει.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το νέο δίδυμο της Δεξιάς; Οι γέφυρες Χριστοδουλίδη-Αννίτας και το βλέμμα στο 2028

Το νέο δίδυμο της Δεξιάς; Οι γέφυρες Χριστοδουλίδη-Αννίτας και το βλέμμα στο 2028

Μπορεί στο 16ο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας στην Αθήνα να μην βρέθηκαν ποτέ μαζί στο ίδιο βήμα, όμως όσοι παρακολουθούν προσεκτικά τις πολιτικές κινήσεις σε Λευκωσία και Πινδάρου, δύσκολα αγνοούν το πολιτικό υπονοούμενο πίσω από τις τοποθετήσεις του Προέδρου Νίκου Χριστοδουλίδη και της προέδρου του ΔΗΣΥ, Αννίτας Δημητρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE