ΕΛΛΑΔΑ

"Δεν ήταν τρελός, αλλά έφαγε φρίκη" – Συγκλονίζουν τα λόγια του πατέρα του άτυχου βρέφους που πέταξε ο θείος του από το μπαλκόνι!

"Δεν ήταν τρελός, αλλά έφαγε φρίκη" – Συγκλονίζουν τα λόγια του πατέρα του άτυχου βρέφους που πέταξε ο θείος του από το μπαλκόνι!

Ο τραγικός πατέρας του 4 μηνών βρέφους που σκοτώθηκε στον Βύρωνα, μίλησε για τον δράστη και θείο του παιδιού του λέγοντας ότι «δεν ήταν τρελός, αλλά έφαγε φρίκη»

Μόλις μία ημέρα μετά την τραγωδία στον Βύρωνα, όταν 25χρονος θείος έριξε το ανιψάκι του από το μπαλκόνι με αποτέλεσμα τον θάνατο του βρέφους, ο πατέρας του τεσσάρων μηνών κοριτσιού που σκοτώθηκε μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή.

«Δεν μπορείς να πεις ότι ήταν εντελώς τρελός, αλλά είχε τις στιγμές του. Αυτό δεν το κάνει κάποιος έτσι, στα καλά καθούμενα. Σίγουρα έφαγε φρίκη και το 'κανε», είπε στην εκπομπή «Μία» του Star.

Όταν η δημοσιογράφος ρώτησε γιατί άφησαν το μωρό σε έναν άνθρωπο με ψυχολογικά προβλήματα, εκείνος απάντησε: «Αυτό τώρα που λες δεν έχει σχέση. Στον αδερφό σου δεν θα άφηνες το μωρό; Δεν σου λέω ότι έβγαινε έξω και βάραγε τον κόσμο. Ήταν ένας άνθρωπος που αν μίλαγες μαζί του, καταλάβαινες ότι σε πολύ βάθος έχει κάποιες ακραίες απόψεις, αλλά δεν πάει να πει αυτό ότι δεν θα άφηνες το παιδί μαζί του».

 

Τι είχε γράψει στο Facebook ο 25χρονος

 

Οι λογαριασμοί του 25χρονου που έριξε το βρέφος από την ταράτσα στον Βύρωνα, έχουν μπει στο μικροσκόπιο των αρχών που διερευνούν την υπόθεση.

Ο 25χρονος που είχε φοιτήσει από το ΤΕΙ Αθήνας, έγραφε ποίηση και τα ποιήματά του τα αναρτούσε στο facebook. Σε ένα από αυτά μιλά για την μοίρα, για την παράνοια, την παραίσθηση...

«Παράνοια, παραίσθηση και μεγαλομανία

Απ' την αρχή υπόδουλος, μοίρα από τη πυθία

Γιατί οι γονείς σου ήταν άρχοντες, αρρώστιας η θρησκεία

Και πρέπει γένεις κληρικός, αλλιώς ειν'αμαρτία

Μάγισσα σε φωνάζουνε, είσαι ανωμαλία

Πως νιώθεις την αρρώστια τους, έρχεται δυστοπία

Φωνάζεις και τραντάζεσαι, καταπιέζεις βία

Ουρλιάζεις ύστερα, ξεσπάς

“ΤΩΡΑ Ελευθερία!”

Και μόλις ηρεμείς ξανά, ξέρεις την ευκαιρία

Θα γίνεις άνεμος, θα'χεις παιδιά

Και θα' στε οι ουσία».

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πώς απαντά ο Υπ. Μεταφορών για τη viral φωτογραφία με τις ηλικιωμένες - Τι συμβαίνει με τις στάσεις λεωφορείων

Βγαίνει μπροστά ο Ζαννέττου μέσω των δικηγόρων του: «Πρόθεση η άμεση εκδίκαση της υπόθεσης»

Καλά νέα για καταναλωτές: Επιτέλους τέλος στις αυξήσεις στις τιμές καυσίμων - Έρχονται μειώσεις - Πότε να τις αναμένουμε

«Φωτοβολταϊκά για Όλους»: Συμβουλές στους καταναλωτές που έχουν λάβει ή αναμένεται να λάβουν προέγκριση

Ανάγκες σε τρόφιμα για οικογένεια που έχασε τον ένα γονέα - Χρειάζονται βοήθεια μέχρι να σταθούν στα πόδια τους



Μονή Αββακούμ: Κατέθεταν για δύο ώρες Ησαΐας και Τιμόθεος - «Έγιναν ομαλά»

Μονή Αββακούμ: Κατέθεταν για δύο ώρες Ησαΐας και Τιμόθεος - «Έγιναν ομαλά»

Ολοκληρώθηκαν οι καταθέσεις των μοναχών Ησαΐα και Τιμόθεου, σχετικά με την υπόθεση της ΙΜ Οσίου Αββακούμ, ενώπιον της Ανακριτικής Επιτροπής της Εκκλησίας της Κύπρου. Οι καταθέσεις έγιναν ομαλά, είπε στο ΚΥΠΕ ο εκ των δικηγόρων των πέντε μοναχών, που απαρτίζουν την αδελφότητα, Αναστάσιος Βαβούσκος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top