ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ: Συνάντηση Αναστασιάδη με Ελίζαμπεθ Σπέχαρ

ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ: Συνάντηση Αναστασιάδη με Ελίζαμπεθ Σπέχαρ

Προγραμματισμένη συνάντηση με Ελίζαμπεθ Σπέχαρ έχει ο Πρόεδρος Αναστασιάδης την Παρασκευή (28/6) στο Προεδρικό Μέγαρο. 

 Την Ειδική Αντιπρόσωπο του ΓΓ του ΟΗΕ στην Κύπρο, Ελίζαμπεθ Σπέχαρ, θα δεχθεί στις 10.00 το πρωί της Παρασκευής στο Προεδρικό Μέγαρο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας μετά από επιθυμία της Ελίζαμπεθ Σπέχαρ, ενόψει της συζήτησης της έκθεσης για την ανανέωση της θητείας της ειρηνευτικής δύναμης των ΗΕ στην Κύπρο.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας με επιστολή που απέστειλε για τερματισμό των παράνομων ενεργειών της Τουρκίας για προσπάθειες επανέναρξης των συνομιλιών, ζήτησε και την συμβολή του ΓΓ του ΟΗΕ.

Σύμφωνα με τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο, Πρόδρομο Προδρόμου, στην εν λόγω επιστολή ο Πρόεδρος Αναστασιάδης, καταγγέλλει τις παραβιάσεις της Τουρκίας στην κυπριακή ΑΟΖ, απαντά στους ισχυρισμούς της Άγκυρας ότι οι ενέργειές της στην Ανατολική Μεσόγειο βασίζονται δήθεν στο διεθνές δίκαιο και υπογραμμίζει ότι τα Ηνωμένα Έθνη πρέπει να υπερασπιστούν τη Συνθήκη τους για το Δίκαιο της Θάλασσας.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top