Το Nausicaa Beach στον Πρωταρά επιστρέφει δριμύτερο

Το Nausicaa Beach στον Πρωταρά  επιστρέφει δριμύτερο

Το ξενοδοχείο Nausicaa Beach, στον Πρωταρά επιστρέφει φέτος δριμύτερο και περιμένει να υποδεχτεί το Κυπριακό κοινό για να περάσει την πιο όμορφη διαμονή του καλοκαιριού.

Η Louis Hotels διαθέτει για φέτος το καλοκαίρι, περιορισμένο αριθμό δωματίων με θέα τη θάλασσα σε όσους ενδιαφέρονται να ζήσουν αξέχαστες στιγμές χαλάρωσης σε ένα από τα πιο εμβληματικά ξενοδοχεία του νησιού!


Στο μαγευτικό και πλήρως ανακαινισμένο περιβάλλον του ξενοδοχείου που περιστοιχίζεται από μεγάλη έκταση κήπων και με άμεση πρόσβαση στη φημισμένη παραλία Fig Tree Bay και τον παραλιακό πεζόδρομο, οι φιλοξενούμενοι μπορούν να απολαύσουν τις διακοπές τους πάντοτε συνοδευόμενες από την άψογη εξυπηρέτηση που προσφέρει το άρτια καταρτισμένο προσωπικό της Louis Hotels.


Κάντε τις κρατήσεις σας άμεσα στο www.louishotels.com και επωφεληθείτε μέσω του Online Loyalty Scheme της Louis Hotels My LH Points!
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

K. Λετυμπιώτης: Ανυπόστατες επιθέσεις με πολιτικά και κομματικά κίνητρα - Η αποχώρηση της Πρώτης Κυρίας έγινε για την προστασία του οργανισμού

K. Λετυμπιώτης: Ανυπόστατες επιθέσεις με πολιτικά και κομματικά κίνητρα - Η αποχώρηση της Πρώτης Κυρίας έγινε για την προστασία του οργανισμού

Η αποχώρηση της πρώτης κυρίας από τον Ανεξάρτητο Φορέα Κοινωνικής Στήριξης έγινε για προστασία του έργου του, μετά τις δημόσιες υπόνοιες που διατυπώνονται εξαιτίας του επίμαχου βίντεο που δημοσιοποιήθηκε την περασμένη Πέμπτη, δήλωσε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος.

BEST OF TOTHEMAONLINE