ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΑΙΡΟΣ: Ανεβαίνει κι άλλο η θερμοκρασία - Βροχές στις ορεινές περιοχές

ΚΑΙΡΟΣ: Ανεβαίνει κι άλλο η θερμοκρασία - Βροχές στις ορεινές περιοχές

Εποχική χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Το απόγευμα της Τετάρτης (3/7) ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, παρόλο που στα ορεινά θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ και στα νότια και νοτιοδυτικά παράλια μέχρι ισχυροί 5 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη.

Απόψε, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, παρόλο που παροδικά, κυρίως στα δυτικά παράλια, θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες χαμηλές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς 3 και αρχικά στα νοτιοδυτικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 22 βαθμούς στο εσωτερικό, τα νότια και ανατολικά παράλια, γύρω στους 20 στα υπόλοιπα παράλια και στους 17 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Πέμπτη (4/7) ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ από το μεσημέρι και μετά θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες νεφώσεις κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά μεταβλητοί ασθενείς 3 Μποφόρ, για να καταστούν σταδιακά, κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, μέτριοι 4 και στα νότια και νοτιοδυτικά ισχυροί 5 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη και τοπικά στα νότια το απόγευμα μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 39 βαθμούς στο εσωτερικό γύρω στους 34 στα νότια, τα ανατολικά και βόρεια παράλια, γύρω στους 30 στα δυτικά παράλια και στους 29 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Παρασκευή (5/7) και το Σάββατο (6/7) ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ κατά τις αυγινές κυρίως ώρες θα παρατηρούνται τοπικά αραιή ομίχλη και χαμηλές νεφώσεις.

Την Κυριακή (7/7) ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος, ενώ από το μεσημέρι και μετά νεφώσεις που θα αναπτύσσονται ενδέχεται να δώσουν μεμονωμένη βροχή στα ορεινά.

Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή την Παράσκευή, ενώ το Σάββατο και την Κυριακή θα σημειώσει μικρή άνοδο κυρίως στο εσωτερικό και στα ορεινά, με την θερμοκρασία να παραμένει πάνω από τις μέσες κλιματικές τιμές.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Το Ισραήλ πιθανόν θα προτείνει στη Χαμάς συμφωνία για την απελευθέρωση 20 ομήρων

Καταγγελία στο «T»: Διευθυντής στη Λεμεσό άφησε στάσιμη μαθήτρια με εγχείρηση καρδιάς και κρίσεις πανικού

Θερμή αέρια μάζα και σκόνη επηρεάζουν την Κύπρο - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού το Σαββατοκύριακο

Αυξήθηκαν οι αφίξεις τουριστών τον Μάρτιο – Ποιοι τουρίστες προτίμησαν την Κύπρο



Καταθέτει σήμερα ο Σαββίδης αίτημα για ανάρμοστη συμπεριφορά Οδυσσέα - Κάνει λόγο για σχέδιο εξόντωσης του η Ελεγκτική

Καταθέτει σήμερα ο Σαββίδης αίτημα για ανάρμοστη συμπεριφορά Οδυσσέα - Κάνει λόγο για σχέδιο εξόντωσης του η Ελεγκτική

O Γενικός Εισαγγελέας, Γιώργος Σαββίδης, καταθέτει σήμερα στο Ανώτατο Συνταγματικό Δικαστήριο αίτημα για εξέταση καταγγελίας για ανάρμοστη συμπεριφορά του Γενικού Ελεγκτή Οδυσσέα Μιχαηλίδη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top