ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΚΛΗΡΩΣΗ: Οι πρώτες αντιδράσεις – Όλες οι δηλώσεις των εκπροσώπων των ομάδων (ΒΙΝΤΕΟ)

ΚΛΗΡΩΣΗ: Οι πρώτες αντιδράσεις – Όλες οι δηλώσεις των εκπροσώπων των ομάδων (ΒΙΝΤΕΟ)

Όλα όσα δήλωσαν οι εκπρόσωποι των ομάδων Α’ Κατηγορίας μετά την κλήρωση του πρωταθλήματος.

ΑΕΚ (Κυριάκος Δημητρίου): «Θα είναι ένα καλό ανταγωνιστικό πρωτάθλημα από την αρχή ως το τέλος. Θα έχουμε ένα μεγάλο παιχνίδι στην πρεμιέρα. Όλοι θα παίξουν με όλους. Προτεραιότητα είναι τα ευρωπαϊκά παιχνίδια».

ΕΝΠ (Κωνσταντίνος Φάνου): «Στόχος μας όλων είναι ο μέγιστος ανταγωνισμός και παιχνίδια με γεμάτα γήπεδα. Θέλουμε η περσινή περίοδο να αποτελεί οδηγός για μια άνετη παραμονή».

ΑΕΛ (Αριάδνη Γενεθλίου): «Κάνοντας μια σημαντική πορεία την περσινή χρονιά, θέλουμε να μπούμε με το δεξί. Θέλουμε να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις».

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ (Δημήτρης Λάζος): «Ο στόχος είναι ένας και αδιαπραγμάτευτος. Θέλουμε να κοιτάμε όλους τους αντιπάλους κατάματα. Ευελπιστούμε να έχουμε μια πορεία αντάξια της ιστορίας της ομάδας. Δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια. Θα παίξουμε με την Πάφο στην πρώτη αγωνιστική και θέλουμε να είμαστε έτοιμοι».

ΑΠΟΛΛΩΝ (Νίκος Κίρζης): «Ο Απόλλωνας πάντοτε τα τελευταία χρόνια χτυπά το πρωτάθλημα και το κύπελλο μέχρι τέλους. Αυτός είναι και φέτος ο στόχος μας. Στο τέλος θέλουμε να πανηγυρίσουμε αυτό που θέλουμε. Είναι δύσκολη η κλήρωση, έχουμε τρία παιχνίδια εκτός έδρας στις πρώτες τέσσερεις αγωνιστικές».

ΑΝΟΡΘΩΣΗ (Σάββας Πηλακούτας): «Θέλουμε να φτιάξουμε μια ανταγωνιστική ομάδα, ξεκινάμε το πρόγραμμα με δύο ντέρμπι με ομάδες που θα είναι πιο έτοιμες. Θα είναι ένα δύσκολο πρωτάθλημα».

ΕΘΝΙΚΟΣ (Μάριος Μιτσίδης): «Θέλουμε να παραμείνουμε στην Α΄ Κατηγορία και να δείξουμε ότι έχουμε μια πολύ καλή ομάδα. Θέλουμε να εκμεταλλευτούμε την έδρα μας».

ΠΑΦΟΣ (Πλουτής Αβραάμ): «Θέλουμε να είμαστε δυνατοί και ανταγωνιστικοί για να διεκδικήσουμε τους στόχους μας. Θέλουμε να διεκδικήσουμε είσοδο στην 6άδα. Έχουμε 5 ντέρμπι στο ξεκίνημα, όμως θα είμαστε έτοιμοι».

ΔΟΞΑ (Νίκος Κωνσταντίνου): «Μας συμφέρει οικονομικά να έχουμε την Ομόνοια να έχουμε στην έδρα μας αν και εφόσον επιστρέψουν οι φίλαθλοι στα γήπεδα. Πρέπει να είναι γεμάτα τα γήπεδα. Βασικός στόχος παραμένει η παραμονή στην κατηγορία. Θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί από την αρχή ως το τέλος».

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: (Κώστας Σεραφείμ): «Επιστρέφουμε εκεί που ανήκουμε. Έχουμε στόχο την παραμονή. Το πρωτάθλημα θα είναι πολύ δύσκολο και ευελπιστούμε ότι θα διεκδικούμε τη νίκη σε όλα τα παιχνίδια. Μας έτυχε η δυσκολότερη κλήρωση, αφού θα αγωνιστούμε κόντρα στο ΑΠΟΕΛ».

ΟΜΟΝΟΙΑ (Ανδρέας Δημητρίου): «Το πιο σημαντικό είναι να φέρουμε πίσω τον κόσμο στο γήπεδο. Αυτοί θα γίνει με το να φτιάξουμε μια ομάδα που θα ανταποκρίνονται στις προσδοκίες του. Ευχόμαστε να έχουμε καταλάβει όλοι ποιοι είναι οι λόγοι που απομακρύνεται ο κόσμος από τα γήπεδα. Θα κάνουμε τις ενέργειες για να έρθει ο κόσμος στα γήπεδα. Υπάρχουν και άλλοι παράγοντες που οφείλουν να δείξουν ότι νοιάζονται για την επιστροφή του κόσμου. Το πρόγραμμα μας είναι ισορροπημένο. Θέλουμε να ξεκινήσουμε καλά και να έχουμε σταθερότητα».

ΑΠΟΕΛ (Νεκτάριος Πετεβίνος): «Φτάσαμε σε μια φάση που κυνηγάμε κάτι πρωτόγνωρο. Κάθε ομάδα έχει κίνητρο να σταματήσει το σερί του ΑΠΟΕΛ. είμαστε προσηλωμένοι στο στόχο μας, δεν σκεφτόμαστε κάτι άλλο από την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Κάθε ομάδα που βλέπει το ΑΠΟΕΛ τα τελευταία 7 χρόνια πρωταθλητή έχει σαν κίνητρο να σταματήσει αυτό το σερί, αλλά το δικό μας κίνητρο είναι μεγαλύτερο. Τέτοια ευκαιρία για να μεγαλώσουμε το σερί, το έχεις μια φορά στον αιώνα.».

Αναλυτικά στο βίντεο μετά το 33:00

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Την εξέλιξη των 88 δράσεων που ανακοίνωσε στις αρχές του χρόνου για το 2024 ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδούλιδης, εξέτασε σε ειδική συνεδρίασή του το Υπουργικό Συμβούλιο, το απόγευμα της Δευτέρας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top