ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Στου κουφού την πόρτα όσο θέλεις βρόντα»! – Αποκάλεσε… Λεμεσό την ΑΕΛ ο Φετφατζίδης

«Στου κουφού την πόρτα όσο θέλεις βρόντα»! – Αποκάλεσε… Λεμεσό την ΑΕΛ ο Φετφατζίδης

Συνεχίζουν στην Ελλάδα να τα κάνουν… μαντάρα με την ονομασία της ΑΕΛ, αφού πότε την αποκαλούν με το εκνευριστικό Α.Ε. Λεμεσού (που ναι μεν δεν είναι λάθος, αλλά κανείς δεν αποκαλεί έτσι την ΑΕΛ στην Κύπρο) και άλλοτε σκέτο… Λεμεσός! Ενίοτε βάζουν και δύο «σ» και μετατρέπεται σε Λεμεσσός…

Το αντίστοιχο «μαργαριτάρι», θα ήταν να αποκαλούσαμε εμείς στην Κύπρο τον Άρη… Θεσσαλονίκη σκέτο! Για παράδειγμα, «η ΑΕΛ προετοιμάζεται πυρετωδώς για το πρώτο παιχνίδι με τη Θεσσαλονίκη για το Γιουρόπα Λιγκ».

Ακόμη ένα παράδειγμα της άγνοιας που υπάρχει (ακόμα) στην Ελλάδα για το Κυπριακό ποδόσφαιρο εν έτει 2019, αποτελεί και ο Ελλαδίτης ποδοσφαιριστής, Γιάννης Φετφατζίδης.

Κατά την άφιξη του στην Ολλανδία, προκειμένου να ενσωματωθεί στην προετοιμασία των «κιτρινόμαυρων», έκανε δηλώσεις στα ΜΜΕ, όπου αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, στα δύο ματς με αντίπαλο την ΑΕΛ για το Β΄ προκριματικό του Γιουρόπα Λιγκ.

Η δήλωση του ήταν η ακόλουθη, στην ερώτηση που του έγινε για τις συζητήσεις που είχε με τη διοίκηση για την ανανέωση του συμβολαίου του, που έγινε πραγματικότητα:

 «Είπαμε να πετύχουμε τους στόχους μας και να έχουμε μία καλή πορεία. Θέλουμε να προκριθούμε με τη Λεμεσό και να πάμε όσο πιο μακριά γίνεται. Κοιτάμε πρώτα αυτό το ματς, μετά το επόμενο στην Κύπρο και θα είναι ιδιαίτερο να μπούμε στους ομίλους του Europa League».

ΥΓ.: Δεν γνωρίζουμε αν όντως αποκάλεσε «Λεμεσό» την ΑΕΛ ο «Φέτφα», ή αν έτσι μεταφέρθηκε στο κείμενο από το συντάκτη, όμως η ουσία δεν αλλάζει.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top