ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πάβλοβιτς: To «μοντέρνο 9άρι», το 1 εκατομμύριο και οι ομίλοι! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ – ΒΙΝΤΕΟ)

Πάβλοβιτς: To «μοντέρνο 9άρι», το 1 εκατομμύριο και οι ομίλοι! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ – ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Αντρίγια Πάβλοβιτς, αποτελεί την ένατη φετινή προσθήκη του ΑΠΟΕΛ κάνοντας (ακόμα ένα) «μπαμ» το φετινό καλοκαίρι, ερχόμενος με τη μορφή δανεισμού από τη Ραπίντ Βιέννης. Είναι ένας παίκτης ο οποίος στα παιχνίδια των γαλαζοκιτρίνων με την Κοπεγχάγη, την περίοδο 2016-17 για το Τσάμπιονς Λιγκ, έκανε ότι ήθελε την άμυνα των πρωταθλητών!

Ο Σέρβος έκανε τα πρώτα του βήματα με την  Πολικάγιατς, ομάδα από το Βελιγράδι, για να… ανοίξει τα φτερά του και να αρχίσει την επαγγελματική του καριέρα με τη Ραντ στην οποία αγωνίστηκε από το 2011-14. Στα τρία χρόνια του εκεί, ο Πάβλοβιτς, έπαιξε περισσότερο στην U19, ενώ με την πρώτη ομάδα να μέτρησε συνολικά 18 συμμετοχές και 2 γκολ.

Τον Ιανουάριο του 2014, ο Σέβος, άλλαξε ομάδα αλλά όχι χώρα, καθώς μετακόμισε στη Τσουκαρίτσκι, στην οποία έμεινε επίσης τρία χρόνια, και είδε τις μετοχές του να ανεβαίνουν κατακόρυφα! Με την «Τσούκα» πραγματοποίησε 75 εμφανίσεις, παίζοντας και στο Γιουρόπα Λιγκ τις σεζόν 2014-15, και 2015-16, ενώ πέτυχε 20 γκολ. Η τελευταία του σεζόν, (2015-16) με την ομάδα της Σερβίας ήταν αυτή που τον έκανε να… ξεχωρίσει καθώς σε 36 παιχνίδια βρήκε δίκτυα 18 φορές! Εκεί πήρε και ένα κύπελλο τη σεζόν 2014-15.

Τότε ήταν που η Κοπεγχάγη είδε τις… αρετές του Πάβλοβιτς, έβγαλε από τα ταμεία της 2 εκ. και τον έκανε δικό της! Στα δύο του χρόνια στη Δανία (2016-2018), έκανε εξαιρετικές εμφανίσεις, έχοντας γεμάτες σεζόν, αγωνιζόμενος σε ψηλές παραστάσεις όπως το Τσάμπιονς Λιγκ και το Γιουρόπα Λιγκ. Ο Σέρβος, κατέγραψε 82 συμμετοχές σε πρωτάθλημα, κύπελλο και Ευρώπη στα δύο του χρόνια, με 22 γκολ, σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ έπαιξε και με τον «δικό μας», Πιέρο Σωτηρίου. Mε την Κοπεγχάγη, πανηγύρισε ένα πρωτάθλημα και ένα κύπελλο.

Τη λήξασα περίοδο, ο Σέρβος πήρε μεταγραφή στην Ραπίντ Βιέννης. Στην Αυστρία, έπαιξε 29 φορές και σκόραρε 9 ενώ έφτασε μέχρι τον τελικό κυπέλλου χωρίς να πάρει το τρόπαιο.

Ο νέος επιθετικός του ΑΠΟΕΛ, αγωνίστηκε και με τις εθνικές ομάδες της χώρας του, και από το 2016 είναι διεθνής με τη Σερβία μετρώντας και δύο συμμετοχές σε παιχνίδια για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2018.

Ο Αντρίγια Πάβλοβιτς δεν είναι… άγνωστος στους πρωταθλητές, καθώς, τους… πέταξε έξω από το Τσάμπιονς Λιγκ το 2016-17, με τις καταπληκτικές του εμφανίσεις. Πλέον, έρχεται στην Κύπρο για να… αντιστρέψει αυτό που έκανε, θέλοντας να βάλει αυτή τη φορά, τους γαλαζοκίτρινους σε Ευρωπαϊκό όμιλο, ενώ γίνεται εκ νέου συμπαίκτης με τον συμπατριώτη του, Ούρος Μάτις!

Είναι ένας παίκτης με ταχύτητα, που μπορεί να «σπάσει» μπάλα, έχει πολλά τρεξίματα και βέβαια είναι γκολτζής. Ο όρος «μοντέρνο 9άρι» συνοψίζει τα χαρακτηριστικά του Σέρβου, που η χρηματιστηριακή του αξία φτάνει το 1 εκ. Ο Σέρβος μπορεί να κάνει τη διαφορά στον ΑΠΟΕΛ, και να βάλει ένα τέλος στο επιθετικό πρόβλημα που έχουν εδώ και μερικά χρόνια οι πρωταθλητές.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



LIVE: Δείτε τη λειτουργία της Πρώτης Ανάστασης ζωντανά από το Μετόχι Ιεράς Μονής Κύκκου

LIVE: Δείτε τη λειτουργία της Πρώτης Ανάστασης ζωντανά από το Μετόχι Ιεράς Μονής Κύκκου

Το Μεγάλο Σάββατο το πρωί, γίνεται η λεγόμενη Πρώτη Ανάσταση, δηλαδή το προανάκρουσμα της Αναστάσεως που μεταδίδουν οι ύμνοι και της προσμονής της λυτρώσεως όλης της κτίσεως από την φθορά και τον θάνατο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top