ΑΕΛ: Η «ενέργεια» και ο Ιονίτσα

ΑΕΛ: Η «ενέργεια» και ο Ιονίτσα

Το γεγονός ότι η ΑΕΛ βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0 απέναντι στην Αγία Νάπα, δεν εμπόδισε τους παίκτες του Χριστάκη Χριστοφόρου να κυνηγήσουν την ανατροπή , αλλά στο τέλος να πάρουν τον βαθμό της ισοπαλίας.

Η «ενέργεια» που έβγαλαν στο γήπεδο οι παίκτες του Χριστάκη Χριστοφόρου ήταν πολύ σημαντική, ενώ ο Ταγκμπατζούμι με δύο δικά του γκολ έσωσε την ομάδα από την ήττα.

Στην ΑΕΛ η προσοχή είναι στραμμένη στον Ιονίτσα, ο οποίος τραυματίστηκε στο χθεσινό παιχνίδι. Θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και τις επόμενες μέρες θα ξεκαθαρίσει η κατάσταση του.

Οι άνθρωποι της ομάδας είναι ιδιαίτερα προσεχτικοί στην περίπτωση του Ιονίτσα, ο οποίος είναι ο μοναδικός διαθέσιμος επιθετικός για τον πρώτο αγώνα των ημιτελικών του Κυπέλλου, καθώς ο Ταγκμπατζούμι είναι τιμωρημένος.

Στέλιος Δημοσθένους

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: Δεν θα επιτρέψουμε η προκλητικότητα να εκτροχιάσει τις συνομιλίες – Καταδικάζει την κάθοδο Ερντογάν στα κατεχόμενα

Λετυμπιώτης: Δεν θα επιτρέψουμε η προκλητικότητα να εκτροχιάσει τις συνομιλίες – Καταδικάζει την κάθοδο Ερντογάν στα κατεχόμενα

Είμαστε σε εγρήγορση και παρακολουθούμε τις εξελίξεις είπε σήμερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης αναφερόμενος στις τουρκικές προκλήσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE