ΑΕΛ: Η «ενέργεια» και ο Ιονίτσα

ΑΕΛ: Η «ενέργεια» και ο Ιονίτσα

Το γεγονός ότι η ΑΕΛ βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0 απέναντι στην Αγία Νάπα, δεν εμπόδισε τους παίκτες του Χριστάκη Χριστοφόρου να κυνηγήσουν την ανατροπή , αλλά στο τέλος να πάρουν τον βαθμό της ισοπαλίας.

Η «ενέργεια» που έβγαλαν στο γήπεδο οι παίκτες του Χριστάκη Χριστοφόρου ήταν πολύ σημαντική, ενώ ο Ταγκμπατζούμι με δύο δικά του γκολ έσωσε την ομάδα από την ήττα.

Στην ΑΕΛ η προσοχή είναι στραμμένη στον Ιονίτσα, ο οποίος τραυματίστηκε στο χθεσινό παιχνίδι. Θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και τις επόμενες μέρες θα ξεκαθαρίσει η κατάσταση του.

Οι άνθρωποι της ομάδας είναι ιδιαίτερα προσεχτικοί στην περίπτωση του Ιονίτσα, ο οποίος είναι ο μοναδικός διαθέσιμος επιθετικός για τον πρώτο αγώνα των ημιτελικών του Κυπέλλου, καθώς ο Ταγκμπατζούμι είναι τιμωρημένος.

Στέλιος Δημοσθένους

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κυβέρνηση αντέδρασε άμεσα και με αποφασιστικότητα για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας»

ΠτΔ: «Η Κυβέρνηση αντέδρασε άμεσα και με αποφασιστικότητα για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας»

Άμεσα και με αποφασιστικότητα αντέδρασε η Κυβέρνηση για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας δήλωσε την Τρίτη, στην Πάφο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας πως ένα από τα πλέον σημαντικά έργα είναι η εγκατάσταση κινητής μονάδας αφαλάτωσης στην Κισσόνεργα ύψους €14,7 εκατ., έργο που βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη και θα ολοκληρωθεί στα τέλη Οκτωβρίου, όπως είπε.

BEST OF TOTHEMAONLINE