LIFESTYLE

Αποκάλυψη - σοκ από την Σάρα Τζέσικα Πάρκερ - Θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης στα γυρίσματα του «Sex and the City»

Αποκάλυψη - σοκ από την Σάρα Τζέσικα Πάρκερ - Θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης στα γυρίσματα του «Sex and the City»

Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ μερικά χρόνια μετά από το τέλος της δημοφιλούς σειράς, «Sex and the City» αποκάλυψε κάτι που ξάφνιασε τους φαν της.

Πρόσφατα, σε συνέντευξή της η «Κάρι Μπράντσο» είπε, ότι κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της σειράς υπήρξε στιγμή, που ένιωσε ότι πέφτει θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης, ωστόσο τότε δεν είχε τη δύναμη να το αποκαλύψει.

Συγκεκριμένα η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ ανέφερε στο NPR: «Νομίζω ότι δεν έχει σημασία πόσο προχώρησε ή αν πραγματικά σκεφτόμουν ότι δεν ήμουν αρκετά προχωρημένη για να καταλάβω αυτό που συνέβαινε τότε. Το θέμα είναι ότι δεν ένιωθα τόσο ισχυρή όσο ο άνθρωπος που είχα απέναντι μου και συμπεριφερόταν ακατάλληλα».

«Δεν ήταν η πρώτη φορά που μου συνέβαινε και μου φαίνεται τρομερό που πλέον μπορώ να το λέω φωναχτά, γιατί και παλιότερα μου είχε συμβεί, αλλά ένιωθα δυνατή. Θέλω να πω, είχα κάθε δικαίωμα να πω, ''έι, αυτό είναι ανάρμοστο'', θα μπορούσα να αισθανόμουν ασφαλής στο να πάω σε έναν ανώτερο και να αναφέρω την κατάσταση. Και, ναι υπήρξε μια τέτοια φάση, στην οποία αναγκάστηκα να πάω στον ατζέντη μου και να του πω ότι είχα φτάσει στα όρια μου. Και μέσα σε λίγες ώρες, όλα είχαν αλλάξει. Του είχε πει τότε: Εάν αυτό συνεχιστεί, της έχω βγάλει εισιτήριο χωρίς επιστροφή και τέλος τα γυρίσματα» συμπλήρωσε.

Η γνωστή ηθοποιός δεν αποκάλυψε το όνομα του ανθρώπου που την έφερε σε δύσκολη θέση τότε, όμως είναι η πρώτη φορά που μιλά γι’ αυτό το θέμα, αφότου εκδηλώθηκε το κίνημα #MeToo.

«Δεν ήταν παρά πριν από έξι με οκτώ μήνες που άρχισα να αναγνωρίζω αμέτρητες εμπειρίες μου με άντρες, οι οποίοι είχαν συμπεριφερθεί ανάρμοστα. Και όλους τους τρόπους που κατάφερα να επιστρέψω στην δουλειά ή να παραμείνω στα γυρίσματα, απλώς παραμερίζοντας ό,τι έγινε, βρίσκοντας λίγο χώρο γι' αυτό και προχωρώντας», είπε χαρακτηριστικά.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παράνομα φωτοβολταϊκά: Προς διερεύνηση δύο περιπτώσεις - Πώς επηρεάζουν το δίκτυο της ΑΗΚ

Τρομερή δουλειά οι διασώστες-νοσηλευτές! Επανάφεραν 4 φορές οπαδό του Απόλλωνα...

Ενδοσχολικός σεκιούριτι διακινούσε ναρκωτικά σε μαθητές - «Ανίκανη η Αστυνομία να αντιμετωπίσει το πρόβλημα»

Στο τελικό στάδιο η πρόσληψη 259 πυροσβεστών - Όσα είπε ο Υπουργός Δικαιοσύνης

Δυο καραμπόλες στον αυτοκινητόδρομο: Η μία με 8 οχήματα – Τέσσερα πρόσωπα στο νοσοκομείο



ΠτΔ από τη σύνοδο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου - «Συνειδητά, χθες το βράδυ, στείλαμε ένα θετικό μήνυμα προς την Τουρκία»

ΠτΔ από τη σύνοδο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου - «Συνειδητά, χθες το βράδυ, στείλαμε ένα θετικό μήνυμα προς την Τουρκία»

Ικανοποίηση για το αποτέλεσμα της συζήτησης για τα συμπεράσματα για τις σχέσεις ΕΕ - Τουρκίας εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, τονίζοντας πως στάληκε ένα «θετικό μήνυμα» στην Άγκυρα, του οποίου η μετατροπή σε πράξεις «εξαρτάται από την πρόοδο στο Κυπριακό». Οι δηλώσεις έγιναν κατά την άφιξη του Προέδρου της Δημοκρατίας στις εργασίες της δεύτερης ημέρας της συνόδου κορυφής του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στις Βρυξέλλες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top