ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η Ριέκα προειδοποίησε…

Η Ριέκα προειδοποίησε…

Ο ΑΠΟΕΛ έχασε με το βαρύ 4-1 από τη Ριέκα στο τρίτο του φιλικό επί αυστριακού εδάφους εκεί όπου βρίσκεται για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του και… αγνοεί τη νίκη καθώς έχει τρεις συνεχόμενες ήττες σε ισάριθμα ματς.

Αν και στα προηγούμενα παιχνίδια οι γαλαζοκίτρινοι έδειξαν αδυναμίες, τώρα φανερώθηκαν για τα καλά απέναντι σε μια δυνατή ομάδα. Πολλά κενά, πολλά λάθη και δυσκολία για μια τελική προσπάθεια.

Οι πρωταθλητές έκαναν πολλές προσθήκες, και προσπαθούν ακόμη οι παίκτες να γνωρίσουν ο ένας τον άλλο, να μάθουν το παιχνίδι ο ένας του άλλου και να «συνεννοηθούν». Οι ήττες είναι μέσα στο πρόγραμμα πόσο μάλλον οι φιλικές.

Ωστόσο, η ομάδα του Πάολο Τραμετσάνι, αγωνίζεται στο Τσάμπιονς Λιγκ και εκεί το παραμικρό λάθος πληρώνεται ακριβά. Ο μεγάλος στόχος είναι η είσοδος σε Ευρωπαϊκό όμιλο και ο ΑΠΟΕΛ καλείται και οφείλει να παρουσιαστεί καλύτερο για να πετύχει κάτι τέτοιο. Υπάρχει ένα πολύ καλό ρόστερ και πρέπει να διαχειριστεί σωστά, με τις κατάλληλες και πιο έτοιμες επιλογές

Τα πόδια κατά την προετοιμασία είναι βαριά, αλλά όταν χάνεις με τόσο μεγάλο σκορ δεν ψάχνεις δικαιολογίες και το γνωρίζουν πολύ καλά στους πρωταθλητές, που έχουν μάθει να μην κρύβονται. Ο Ιταλός κόουτς έκανε πολλές δοκιμές αλλά και πάλι, δεν είναι «ελαφρυντικό» με την ήττα να χτυπά «καμπανάκι» για τη συνέχεια, και τη Ριέκα να προειδοποιεί ενόψει Τσάμπιονς Λιγκ.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Την εξέλιξη των 88 δράσεων που ανακοίνωσε στις αρχές του χρόνου για το 2024 ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδούλιδης, εξέτασε σε ειδική συνεδρίασή του το Υπουργικό Συμβούλιο, το απόγευμα της Δευτέρας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top