ΚΥΠΡΟΣ

Το νέο πλήγμα στο Κυπριακό ποδόσφαιρο και η Αστυνομία που αδυνατεί

Το νέο πλήγμα στο Κυπριακό ποδόσφαιρο και η Αστυνομία που αδυνατεί

Το νέο περιστατικό με το κάψιμο του αυτοκίνητου του Λεοντιου Τραττο αποτελεί ασφαλώς νέο πλήγμα για το Κυπριακό ποδόσφαιρο και πλέον περιμένουμε να δούμε πως θα αντιδράσει η ΚΟΠ αλλά και ο Σύνδεσμος Διαιτητών.

Θυμίζουμε πως ο κ Τραττος είχε πέσει θύμα βομβιστικής ενέργειας και πάλι πέρσι όταν άγνωστοι είχαν βάλει αυτοσχέδιο μηχανισμό στο αυτοκίνητο του στο σπίτι του στα Λατσια. Ασφαλώς αυτό που πρέπει να γίνει είναι να δούμε επιτέλους καταρχήν την Αστυνομία να συλλαμβάνει κάποιους από τους υπόπτους ενώ από την άλλη θα πρέπει να δούμε και ποια θα είναι η αντίδραση της ΚΟΠ αλλά και ποια θα είναι η αντίδραση του Συνδέσμου Διαιτητών Κύπρου.

Θυμίζουμε πως αυτή είναι η τρίτη επίθεση εναντίων διαιτητή το τελευταίο διάστημα . Είχαν προηγηθεί οι επιθέσεις στο σπίτι της μητέρας του Μούσκου και στο αυτοκίνητο του Βασίλη Δημητρίου

Πανίκος Θεοδοσίου

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top