Τα νέα των τραυματιών στην Ανόρθωση

Τα νέα των τραυματιών στην Ανόρθωση

Περιμένουν στην Ανόρθωση την κατάσταση των τραυματιών γιατί όλοι όσοι είναι με προβλήματα είναι ιδιαίτερα σημαντικοί παίκτες για την Μεγάλη Κυρία , όπως σημαντικό είναι και το παιχνίδι με την Ομόνοια.

Ας πάρουμε τα θέματα ένα ένα. Ο Νούχου είναι απόλυτα καλά και θα ανεβάσει σταδιακά ρυθμούς και σίγουρα θα είναι στην διάθεση του Πάους για την Κυριακή. Ο Μάκος ακόμα δεν μπορεί κάνεις να πει με απόλυτη σιγουριά πως θα είναι την Κυριακή παρών αφού ακόμα νιώθει ενοχλήσεις. Όσον αφορά τον Αβραάμ θα προπονηθεί μάλλον αύριο σε κανονικούς ρυθμούς κάτι που θα σημαίνει πως θα είναι στην αποστολή για την αγώνα με την Ομόνοια.

Όσον αφορά τους Αμπουρτζανια και τον Δημητρίου που αποχώρησαν με ενοχλήσεις στον αγώνα με τον Ερμή είναι απόλυτα καλά και θα είναι στην διάθεση του κ Πάους

Πανίκος Θεοδοσίου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ιδού αναλυτικά τα οχτώ μέτρα-«ανάσα» από τον ΠτΔ: Απαλλαγή ΦΠΑ, μειώσεις σε ρεύμα και καύσιμα - Όσα περιλαμβάνει το πακέτο

Ιδού αναλυτικά τα οχτώ μέτρα-«ανάσα» από τον ΠτΔ: Απαλλαγή ΦΠΑ, μειώσεις σε ρεύμα και καύσιμα - Όσα περιλαμβάνει το πακέτο

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ανακοίνωσε σήμερα  δέσμη οκτώ μέτρων για τη στήριξη των Κυπρίων πολιτών και της οικονομίας, ως απάντηση στις επιπτώσεις που προκαλεί η πολεμική κρίση στη Μέση Ανατολή.

BEST OF TOTHEMAONLINE