Νέα Ζηλανδία: Πώς δύο πιγκουίνοι κατάφεραν να αναστατώσουν την Αστυνομία

Νέα Ζηλανδία: Πώς δύο πιγκουίνοι κατάφεραν να αναστατώσουν την Αστυνομία

Δύο μικροί πιγκουίνοι της Νέας Ζηλανδίας διέρρηξαν ένα κατάστημα που πουλά σούσι και βρίσκεται στον πιο πολυσύχναστο σιδηροδρομικό σταθμό του Ουέλινγκτον προτού η αστυνομία τους στείλει πίσω στο φυσικό τους περιβάλλον. 

Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι ενημερώθηκε το Σαββατοκύριακο για την παρουσία ενός πιγκουίνου στο κέντρο του Ουέλινγκτον και αφού τον έπιασαν τον άφησαν ελεύθερο στο λιμάνι της πόλης. 

Όμως ο πιγκουίνος επέστρεψε στον τόπο του εγκλήματος χθες Τρίτη συνοδευόμενος και από συνεργό. Μάλιστα οι δύο πιγκουίνοι είχαν αρχίσει να φτιάχνουν φωλιά του μέσα στο κατάστημα σούσι το οποίο βρίσκεται στον σιδηροδρομικό σταθμό του Ουέλινγκτον, στο κέντρο της πόλης. 

Οι αστυνομικοί χρειάστηκε να δελεάσουν τους μικρούς διαρρήκτες με σολομό προκειμένου να τους πιάσουν και να τους πάνε πίσω στη θάλασσα. Οι αρχές που είναι αρμόδιες για την άγρια πανίδα της Νέας Ζηλανδίας φρόντισαν να ασφαλίσουν το σταντ πώλησης σούσι προκειμένου να αποφευχθεί οποιοδήποτε περιστατικό υποτροπής. 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης και Έρχιουρμαν στο Δικοινοτικό Φεστιβάλ Ειρήνης - «Μήνυμα ειρήνης και συνύπαρξης» - Δείτε φωτογραφίες

Χριστοδουλίδης και Έρχιουρμαν στο Δικοινοτικό Φεστιβάλ Ειρήνης - «Μήνυμα ειρήνης και συνύπαρξης» - Δείτε φωτογραφίες

Σε εξέλιξη βρίσκεται από τις 19:00 το 6ο Δικοινοτικό Φεστιβάλ Ειρήνης στην Πύλα, με την παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, και του Τουρκοκύπριου ηγέτη, Τουφάν Ερχιουρμάν. Η κοινή τους παρουσία στο φεστιβάλ είχε συμφωνηθεί κατά την τελευταία συνάντησή τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE