ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Απεγκλωβισμός δύο προσώπων μετά από τροχαίο

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Απεγκλωβισμός δύο προσώπων μετά από τροχαίο

Νέο τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (17/7) στη Λευκωσία.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία το τροχαίο ατύχημα σημειώθκε γύρω στις 14:30 το μεσημέρι της Τετάρτης (17/7) στο δρόμο από Ακάκι προς Περιστερώνα.

Ανταποκρίθηκε ο Σταθμός Υπαίθρου Περιστερόνας και ο Πυροσβεστικός Σταθμός Λακατάμιας με ομάδα και όχημα διάσωσης.

Από το τροχαίο δύο άτομα αποπαγιδεύτηκαν με τη χρήση διασωστικών εργαλείων μετά από μετωπική σύγκρουση διπλοκάμπινων οχημάτων μάρκας MITSUBISHI και μάρκας MAZDA .

Αφού τους παρασχέθηκαν οι Πρώτες Βοήθειες σε συνεργασία με την υπηρεσία Ασθενοφόρων, έγινε τοποθέτηση των δύο οδηγών σε σανίδα ακινητοποίησης για μεταφορά τους σε ασθενοφόρα και ακολούθως στο Τμήμα Πρώτων Βοηθειών του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας.

Σύμφωνα με νεότερη πληροφόρηση τα δύο πρόσωπα φαίνεται να έφεραν ελαφρά τραύματα και η κατάστση υγείας τους να βρίσκεται εκτός κινδύνου. 

 *Φωτογραφία αρχείου 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

26 Αυγούστου: Η ώρα της αλήθειας για το Κυπριακό - Τρέχουν για συγκλίσεις- Η Άγκυρα τραβάει το σχοινί

26 Αυγούστου: Η ώρα της αλήθειας για το Κυπριακό - Τρέχουν για συγκλίσεις- Η Άγκυρα τραβάει το σχοινί

Η αντίστροφη μέτρηση για τη συνάντηση του Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τουφάν Ερχιουρμάν στις 26 Αυγούστου έχει αρχίσει. Μόνο που όσο πλησιάζει το ραντεβού, τόσο περισσότερο γίνεται αντιληπτό, ότι το ζητούμενο δεν είναι απλώς να καταγραφούν οι συγκλίσεις, ή να συμφωνηθεί ένα ακόμη πακέτο Μέτρων Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης.

BEST OF TOTHEMAONLINE