ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

FAST & FURIOUS: HOBBS & SHAW

FAST & FURIOUS: HOBBS & SHAW

Συνάντηση γιγάντων στην κυριολεξία θα είναι το «Hobbs and Shaw», το spin-off του franchise των «Fast & Furious»!

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ
Μετά από οκτώ ταινίες και σχεδόν 5 δισεκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως, το Fast & Furious παρουσιάζει το πρώτο του παιδί και οι Ντουέιν Τζόνσον και Τζέισον Στέιθαμ ξαναμπαίνουν στους ρόλους τους ως Λουκ Χόμπς και Ντέκαρτ Σο αντίστοιχα, στη νέα ταινία Fast & Furious: Hobbs & Shaw.

Από τότε που ο Χομπς (Τζόνσον), πιστός πράκτορας της Διπλωματικής Υπηρεσίας Ασφαλείας της Αμερικής, και ο παράνομος Σο (Στέιθαμ), πρώην επίλεκτο μέλος του Βρετανικού Στρατού, ήρθαν αντιμέτωποι για πρώτη φορά το 2015 στο Fast & Furious 7, δεν έχουν σταματήσει οι συγκρούσεις μεταξύ τους, τα χτυπήματα και ένας αγώνας για την επικράτηση του πιο δυνατού.

Αλλά όταν ο κυβερνο-τροποποιημένος αναρχικός Μπρίξτον (Ίντρις Έλμπα) απειλεί τη συνέχιση της ανθρωπότητας, αυτοί οι δύο ορκωτοί εχθροί θα πρέπει να συνεργαστούν για να κερδίσουν τον μοναδικό τύπο που μπορεί να είναι πιο κακός και από τους δυο τους.

Στην υπόθεση μπλέκεται και η αδερφή του Shaw, Hattie, μια πράκτορας της MI6 την οποία υποδύεται η σαγηνευτική Vanessa Kirby (The Crown, Mission Impossible: Fallout).


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Αν είχατε συνηθίσει το κλασικό «Fast and Furious», ως μία ταινία με ωραίους τύπους και εντυπωσιακά αυτοκίνητα, αναθεωρήστε.
Το Fast & Furious Spinoff «Hobbs & Shaw» όπου Hobbs ο Ντουέιν Τζόνσον και Shaw φυσικά ο Τζέισον Στέιθαμ αλλάζει όλα όσα γνωρίζαμε μέχρι σήμερα για την ταινία που αισίως συνεχίζει να προκαλεί το κοινό με τα γρήγορα αυτοκίνητα και την ακατάπαυστη δράση.
Ουρανοκατέβατα οχήματα, hi-tech δράση, όμορφοι άντρες, μπόλικη γράμμωση και αδρεναλίνη στον... Θεό.
Η ταινία θα φέρνει (ακόμα πιο) κοντά τον Hobbs (The Rock) και τον Shaw, που «συναντήθηκαν» κινηματογραφικά για πρώτη φορά στο «Furious 7», πλακώθηκαν πολλάκις στο ξύλο αλλά κατέληξαν κι οι δυο μονοιασμένα (περιφερειακά) μέλη της Team Toretto. Σε πρόσφατη συνέντευξή του στο Collider, ο Ντέιβιντ Λιτς αποκαλύπτει τις βασικές γραμμές που θ' ακολουθήσει στο «Hobbs and Shaw».
«Ξεκινάμε ένα καινούριο franchise κι έτσι θέλουμε αυτή η ταινία να είναι λίγο πιο προσγειωμένη, λίγο περισσότερο επικεντρωμένη στους χαρακτήρες των κεντρικών ηρώων,» λέει ο Ντέιβιντ Λιτς στη συνέντευξή του. «Θα θέσουμε τις βάσεις για τη σχέση αυτών των δυο αντρών, αλλά ταυτόχρονα φυσικά θα έχουμε κάποιες σπουδαίες σκηνές δράσης, αυτό δηλαδή που περιμένει κανείς από ένα τέτοιου είδους franchise. Η ταινία θα έχει οπωσδήποτε στοιχεία από το DNA του σύμπαντος των Fast, αλλά θ' ακολουθήσει περισσότερο τη διαδρομή του Σο ως κατασκόπου, του Ντουέιν ως πράκτορα και, προφανώς, τη σχέση τους, τη σύγκρουσή τους, τις κουβέντες τους. Αυτή η χημεία που έχουν μεταξύ τους, αυτή θα είναι η κινητήρια δύναμη της ταινίας.»
Το «Hobbs and Shaw» προορίζεται για τις αίθουσες την 1 Αυγούστου 2019 (ενώ το «Fast & Furious 9» για το 2020) και, φυσικά, «αυτή η χημεία που έχουν μεταξύ τους» μάς κάνει να περιμένουμε με τις μηχανές αναμμένες.

Πρωταγωνιστούν: Ντουέιν Τζόνσον
Τζέισον Στέιθαμ
Ίντρις Έλμπα
Βανέσα Κίρμπι
Έλεν Μίρεν


Σκηνοθέτης: Ντέιβιντ Λιτς

Από τις 1 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ στους κινηματογράφους
Κ. ΣΙΝΕΠΛΕΞ & THE MALL OF CYPRUS Λευκωσία,
RIO PREMIER (THE MALL OF NICOSIA)
Κ. ΣΙΝΕΠΛΕΞ & ΡΙΟ Λεμεσός,
Κ. ΣΙΝΕΠΛΕΞ Λάρνακα.
ΤΗΕ ΜΑLL OF PAPHOS Πάφος.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παράνομα φωτοβολταϊκά: Προς διερεύνηση δύο περιπτώσεις - Πώς επηρεάζουν το δίκτυο της ΑΗΚ

Τρομερή δουλειά οι διασώστες-νοσηλευτές! Επανάφεραν 4 φορές οπαδό του Απόλλωνα...

Ενδοσχολικός σεκιούριτι διακινούσε ναρκωτικά σε μαθητές - «Ανίκανη η Αστυνομία να αντιμετωπίσει το πρόβλημα»

Στο τελικό στάδιο η πρόσληψη 259 πυροσβεστών - Όσα είπε ο Υπουργός Δικαιοσύνης

Δυο καραμπόλες στον αυτοκινητόδρομο: Η μία με 8 οχήματα – Τέσσερα πρόσωπα στο νοσοκομείο



ΠτΔ από τη σύνοδο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου - «Συνειδητά, χθες το βράδυ, στείλαμε ένα θετικό μήνυμα προς την Τουρκία»

ΠτΔ από τη σύνοδο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου - «Συνειδητά, χθες το βράδυ, στείλαμε ένα θετικό μήνυμα προς την Τουρκία»

Ικανοποίηση για το αποτέλεσμα της συζήτησης για τα συμπεράσματα για τις σχέσεις ΕΕ - Τουρκίας εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, τονίζοντας πως στάληκε ένα «θετικό μήνυμα» στην Άγκυρα, του οποίου η μετατροπή σε πράξεις «εξαρτάται από την πρόοδο στο Κυπριακό». Οι δηλώσεις έγιναν κατά την άφιξη του Προέδρου της Δημοκρατίας στις εργασίες της δεύτερης ημέρας της συνόδου κορυφής του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στις Βρυξέλλες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top