Ναμί: Λάθος η τ/κ πλευρά να προτάσσει άλλα μοντέλα λύσης σε μια πενταμερή

Ναμί: Λάθος η τ/κ πλευρά να προτάσσει άλλα μοντέλα λύσης σε μια πενταμερή

Λανθασμένη θεωρεί ο Οζντίλ Ναμί την προσέγγιση σε μια πενταμερή διάσκεψη για το Κυπριακό να μπουν στο τραπέζι και άλλα μοντέλα εκτός της ομοσπονδίας, λέγοντας ότι  ο τ/κ «λαός» πρέπει να ελευθερωθεί από το στάτους κβο.

 Ο τ/κ πρώην διαπραγματευτής και νυν «βουλευτής» του ΡΤΚ, σε ανάρτηση σήμερα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μετά την ανακοίνωση της πραγματοποίησης της συνάντησης των δύο ηγετών στις 9 Αυγούστου, αναφέρει ότι «δεν πρέπει να ξεχνούμε ότι Ισραήλ και Παλαιστίνη συζητούν εδώ και χρόνια λύση δύο κρατών, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Για να ξεκινήσουν ξανά οι διαπραγματεύσεις κύριο κριτήριο δεν είναι αν υπάρχει ένα νέο κεφάλαιο, αλλά εάν από την πλευρά του Ε/κ ηγέτη γίνεται ή όχι αποδεκτή μια διαδικασία που θα φέρει αποτέλεσμα».
 
Μόνο εάν σε ένα νέο δημοψήφισμα η ε/κ πει και πάλι «όχι», μπορεί να επανακαθορισθεί το στάτους της τ/κ πλευράς, συμπλήρωσε ο κ. Ναμί, γράφοντας ότι «αυτό δεν πρέπει να είναι το κύριο αίτημα (της τ/κ πλευράς)».

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η Επίτροπος Ισότητας καταδικάζει σεξιστικά σχόλια βουλευτή  - «Προσβλητικό απέναντι σε χιλιάδες γυναίκες»

Η Επίτροπος Ισότητας καταδικάζει σεξιστικά σχόλια βουλευτή - «Προσβλητικό απέναντι σε χιλιάδες γυναίκες»

Σαφή έκφραση σεξισμού και έλλειψης σεβασμού χαρακτήρισε η Επίτροπος Ισότητας των Φύλων τα σχόλια βουλευτή που διατυπώθηκαν δημόσια, τονίζοντας ότι ο πολιτικός λόγος δεν μπορεί να αναπαράγει στερεότυπα και προκαταλήψεις στη βάση του φύλου.

BEST OF TOTHEMAONLINE