Αντιδρούν οι οπαδοί της Ρεάλ Μαδρίτης για την τιμή του εισιτηρίου στο «Καμπ Νου»

Αντιδρούν οι οπαδοί της Ρεάλ Μαδρίτης για την τιμή του εισιτηρίου στο «Καμπ Νου»

To clasico που θα διεξαχθεί στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής της Primera Division, πλησιάζει και έχει ήδη προκαλέσει αναστάτωση.

Αιτία, είναι η τιμή του εισιτηρίου που θα πρέπει να πληρώσουν οι οπαδοί της Ρεάλ, η οποία ανέρχεται στα 110 ευρώ! Ο αγώνας έχει τεράστια σημασία και τις δύο ομάδες χωρίζει μόλις ένας βαθμός.

Όσοι οπαδοί της Ρεάλ λοιπόν θα ταξιδέψουν στη Βαρκελώνη, θα κληθούν να πληρώσουν 110 εισιτήριο, κάτι που έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις. Μάλιστα, θα πρέπει να πούμε πως η τιμή του εισιτηρίου που πλήρωσαν οι φίλοι της Μπαρτσελόνα στο παιχνίδι του πρώτου γύρου στο «Μπερναμπέου», ήταν 70 ευρώ.

Οι φίλοι της Ρεάλ θα φιλοξενηθούν στο χώρο πίσω από δίχτυα, στο τρίτο διάζωμα του «Καμπ Νου», με την ορατότητα να είναι περιορισμένοι. Μάλιστα, αρκετοί οπαδοί της Ρεάλ Μαδρίτης έγραψαν σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης πως «δεν θα πληρώσουν οι φίλαθλοι των Μαδριλένων το συμβόλαιο του Νέιμαρ».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Το πάρτι έχει τελειώσει» διαμήνυσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης για διορισμούς - Έστειλε μήνυμα σε ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ για εκλογές

«Το πάρτι έχει τελειώσει» διαμήνυσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης για διορισμούς - Έστειλε μήνυμα σε ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ για εκλογές

«Το πάρτι έχει τελειώσει», δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, αναφερόμενος στο θέμα των διορισμών στους ημικρατικούς οργανισμούς, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων μετά την εκδήλωση για τα 30 χρόνια από τη θυσία του Τάσου Ισαάκ και του Σολωμού Σολωμού στο Παραλίμνι.

BEST OF TOTHEMAONLINE