ΞΕΣΠΑΘΩΣΑΝ οι ΑΠΟΕΛίστες για Ζαχίντ: «Δώστε Τραμετσάνι δανεικό – Έμεινε ο Εφραίμ τωρά… κρίμα» (PICS)

ΞΕΣΠΑΘΩΣΑΝ οι ΑΠΟΕΛίστες για Ζαχίντ: «Δώστε Τραμετσάνι δανεικό – Έμεινε ο Εφραίμ τωρά… κρίμα» (PICS)

Το βράδυ της Δευτέρας (22/7) ο ΑΠΟΕΛ ανακοίνωσε και επίσημα τον δανεισμό του Γκάγιας Ζαχίντ στον Παναθηναϊκό και ακολούθησε βροχή από… σχόλια στα social media από ΑΠΟΕΛίστες.

Η είδηση για την παραχώρηση του Ζαχίντ (έστω και ως δανεικός) δεν άρεσε σε μεγάλη μερίδα των ΑΠΟΕΛιστών ενώ μικρή μερίδα θεωρεί σωστή την κίνηση από την στιγμή που ο 24χρονος επιτελικός μέσος δεν υπολογιζόταν από τον Τραμετσάνι.

Κύριος δέκτης της κριτικής (με… ευφάνταστα σχόλια) ο Πάολο Τραμετσάνι αλλά και η διοίκηση Πετρίδη.

Δείτε τα καυστικά σχόλια των ΑΠΟΕΛιστών:

 

 

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η ΕΕ εργάζεται για απρόσκοπτη ανθρωπιστική βοήθεια προς Γάζα - «Έτοιμη η Κύπρος», λέει ο ΠτΔ

Η ΕΕ εργάζεται για απρόσκοπτη ανθρωπιστική βοήθεια προς Γάζα - «Έτοιμη η Κύπρος», λέει ο ΠτΔ

Υπάρχει ευκαιρία η ΕΕ αν πετύχει να διασφαλίσει την παροχή απρόσκοπτης ανθρωπιστικής βοήθειας προς τους Παλαιστίνιους στη Γάζα να αναδείξει τον ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει στην περιοχή και να στείλει ένα ισχυρό μήνυμα στον αραβικό κόσμο σε σχέση με το ενδιαφέρον της ΕΕ για τις εξελίξεις στην περιοχή, δήλωσε την Πέμπτη στις Βρυξέλλες στο περιθώριο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE