ΚΥΠΡΟΣ

Είναι μεγάλη υπόθεση…

Είναι μεγάλη υπόθεση…

Πέρασε δύσκολα η Νέα Σαλαμίνα την φετινή σεζόν και ακόμη (μαθηματικά τουλάχιστον) δεν έχει ξεπεράσει τον κίνδυνο.

Ποδοσφαιριστές και τεχνική ηγεσία δουλεύουν σκληρά όλο αυτό τον καιρό αλλά τα ανεπιτυχή αποτελέσματα σε συνδυασμό με τους τραυματισμούς, τις απουσίες, αλλά και τις αδικίες που δέχθηκε η ομάδα από διαιτητικά λάθη, την έφεραν σε εξαιρετικά επικίνδυνη θέση.

Η νίκη επί του Εθνικού Άχνας, έδωσε στους φίλους της ομάδας τεράστια χαρά, αλλά και στον κόουτς, Νίκο Παναγιώτου, που ζει έντονα κάθε στιγμή του στην ομάδα. Μια νίκη που περίμεναν καιρό οι φίλοι της, αλλά τους αξίζουν πραγματικά συγχαρητήρια. Έκαναν υπομονή, στήριξαν τους παίκτες και το σκηνικό μετά που τελείωσε το ματς με τον Εθνικό, είναι αξιοσημείωτο.

Τρελά πανηγύρια στην κερκίδα, χειροκρότημα στους παίκτες και μια ατμόσφαιρα που οδηγεί σε ένα συμπέρασμα. Αυτή η ομάδα μπορεί να ελπίζει σε καλύτερες μέρες και ο κόσμος της είναι αυτός που θα βρίσκεται στην πρώτη γραμμή.

Οι φωτογραφίες από το τελευταίο ματς με τον Εθνικό.

Στέλιος Δημοσθένους

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: Υποχρέωση της ΕΕ να συμβάλει ενεργά σε οριστική διευθέτηση του Κυπριακού

ΠτΔ: Υποχρέωση της ΕΕ να συμβάλει ενεργά σε οριστική διευθέτηση του Κυπριακού

Το Κυπριακό είναι κατεξοχήν ευρωπαϊκό ζήτημα και η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει κάθε συμφέρον, αλλά και υποχρέωση, να συμβάλει ενεργά μέσα από ένα πρωταγωνιστικό ρόλο για την οριστική διευθέτησή του, χρησιμοποιώντας, αξιοποιώντας όλα τα πολιτικοοικονομικά μέσα και εργαλεία που έχει στη διάθεσή της στο πλαίσιο και των ευρωτουρκικών σχέσεων, δήλωσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης σε χαιρετισμό σε επετειακή εκδήλωση το βράδυ της Πέμπτης για τα 20χρονα της ένταξης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top