ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νέα ανακοίνωση Υπ. Παιδείας για Μουσικές Σχολές Ελλάδας

Νέα ανακοίνωση Υπ. Παιδείας για Μουσικές Σχολές Ελλάδας

Με νέα ανακοίνωση επανέρχεται σήμερα το Υπουργείο Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας, με την οποία προτρέπει τους επηρεαζόμενους από τη μη παραχώρηση θέσεων στις τρεις Μουσικές Σχολές της Ελλάδας (Μουσικών Σπουδών Κέρκυρας, Μουσικής Επιστήμης και Τέχνης Θεσσαλονίκης, Μουσικών Σπουδών Άρτας) όπως προχωρήσουν σε υποβολή Αίτησης στα Κέντρα Συγκέντρωσης Αιτήσεων (ΚΣΑ) για τις υπόλοιπες τους επιλογές, αφού η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για τα ΑΑΕΙ της Ελλάδας, λήγει την Παρασκευή, 26 Ιουλίου 2019.



Σε συνέχεια προηγούμενης ανακοίνωσης του, ημερομηνίας 20 Ιουλίου 2019, με θέμα τη μη παραχώρηση θέσεων στις τρεις Μουσικές Σχολές της Ελλάδας, στην κατηγορία αλλοδαπών – αλλογενών αποφοίτων Λυκείων κρατών μελών της ΕΕ, κατηγορία στην οποία εντάσσονται και οι Κύπριοι υποψήφιοι, το Υπουργείο Παιδείας πληροφορεί τους ενδιαφερομένους ότι συνεχίζονται οι διαβουλεύσεις του με το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων της Ελλάδας για το θέμα.

«Εξαιτίας του ότι η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για τα ΑΑΕΙ της Ελλάδας λήγει την Παρασκευή, 26 Ιουλίου 2019, προτρέπονται οι επηρεαζόμενοι να προχωρήσουν σε υποβολή Αίτησης στα Κέντρα Συγκέντρωσης Αιτήσεων (ΚΣΑ) για τις υπόλοιπες τους επιλογές, ενώ για τη διαδικασία υποβολής Αιτήσεων για τις τρεις πιο πάνω Μουσικές Σχολές, δεδομένου ότι θα παραχωρηθούν θέσεις από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων της Ελλάδας, θα ακολουθήσει λεπτομερής ανακοίνωση», σημειώνει.

Τέλος, αναφέρει ότι «τα Κέντρα Συγκέντρωσης Αιτήσεων (ΚΣΑ) λειτουργούν καθημερινά από τις 8:30 π.μ.–2:30 μ.μ. μέχρι και την Παρασκευή, 26 Ιουλίου 2019.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ναυαγεί το λιμάνι Λάρνακας: Δεν κατέθεσε την εγγυητική η Kition - Συνεδριάζει σήμερα η επιτροπή μεταφορών

Πρωτοτυπία ΔΗΠΑ για την κατάθεση των υποψηφιοτήτων  για τις ευρωεκλογές

Υπ.Μεταφορών στο «T»: Έρχονται χώροι στάθμευσης για οικογένειες - Σε ποια μέρη θα υλοποιηθεί

Λίβανος: Η Χεζμπολάχ λέει πως εξαπέλυσε επίθεση με δεκάδες ρουκέτες εναντίον του Ισραήλ



Τεράστιο ενδιαφέρον για την ακτοπλοϊκή σύνδεση: Οι κρατήσεις, το πρόγραμμα και οι τιμές - Αναμένεται να επεκταθεί;

Τεράστιο ενδιαφέρον για την ακτοπλοϊκή σύνδεση: Οι κρατήσεις, το πρόγραμμα και οι τιμές - Αναμένεται να επεκταθεί;

Σηκώνει άγκυρα στις 29 Μαΐου το επιβατικό οχηματαγωγό Daleela για το πρώτο δρομολόγιο της θαλάσσιας επιβατικής σύνδεσης με τον Πειραιά για τη νέα σεζόν και όπως όλα δείχνουν το ενδιαφέρον φέτος είναι αρκετά αυξημένο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top