Ακιντζί και Τατάρ: «Να μειωθεί ο φόρος στις τιμές λιανικής χρήσης της τηλεφωνίας»

Ακιντζί και Τατάρ: «Να μειωθεί ο φόρος στις τιμές λιανικής χρήσης της τηλεφωνίας»

Να μειωθεί ο φόρος στις λιανικές τιμές χρήσης τηλεφωνίας από και προς τις δύο πλευρές, αποφάσισαν ο Τουρκοκύπριος ηγέτης Μουσταφά Ακιντζί με τον «πρωθυπουργό» Ερσίν Τατάρ.

Στην τακτική τους συνάντηση, ο κ. Ακιντζί, σύμφωνα με γραπτή ανακοίνωση της «προεδρίας», ενημέρωσε τον «πρωθυπουργό» Τατάρ για τη συμφωνία οικονομικής και χρηματοοικονομικής συνεργασίας με την Τουρκία.

Τον ενημέρωσε επίσης για τη τηλεφωνική συνομιλία του με τον ΓΓ του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες.

Στη συνάντηση, αποφασίστηκε όπως η «κυβέρνηση» προβεί στις αναγκαίες ενέργειες για να μειώσει τον φόρο στις λιανικές τιμές ώστε οι χρεώσεις στις τηλεφωνικές συνδιαλέξεις από και προς τις δύο πλευρές είναι πιο λογικές.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ανασχηματισμός στον…πάγο μέχρι νεωτέρας-  Οι σκέψεις του ΠτΔ και οι πιέσεις

Ανασχηματισμός στον…πάγο μέχρι νεωτέρας-  Οι σκέψεις του ΠτΔ και οι πιέσεις

«Ο χρόνος δεν έχει ακόμη ωριμάσει», αναφέρουν πηγές από το Προεδρικό, σχετικά με τον ανασχηματισμό που υπάρχει στην περιρρέουσα εδώ και μήνες.