Ήταν το τελευταίο φιλικό των Μπιανκονέρι σε αυτή την περιοδεία στην Ασία και άρχισε με καθυστέρηση 55 λεπτών, αφού το πούλμαν άργησε να φτάσει λόγω της κίνησης. Γενικά η Γιουβέντους καθυστέρησε και μέσα στο γήπεδο, αφού δέχθηκε γκολ στο 7′ (Οσμάρ), ισοφάρισε στο 9′ (Μουρατόρε) και μετά βρέθηκε να χάνει με 3-1 (45′ Σεσίνια, 50′ Ταγκάρτ). Η ομάδα του Μαουρίτσιο Σάρι, τελικά, μείωσε σε 3-2 στο 78′ με τον Ματουιντί και ισοφάρισε στο 81′ με τον Βραζιλιάνο Περέιρα.
Ισόπαλος με «Γιούβε» ο Σιέλης! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Γιούβε βρέθηκε πίσω στο σκορ με 3-1 σε ομάδα επίλεκτων του πρωταθλήματος Κορέας που είχε και Κυπριακό ενδιαφέρον καθώς αγωνιζόταν και ο Βαλεντίνος Σιέλης, στο τελευταίο της φιλικό στην Ασία, αλλά τελικά το ματς έληξε ισόπαλο (3-3).
Πηγή: Gazzetta.gr
Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Θρήνος στη Λευκωσία για τον ξαφνικό χαμό 42χρονης - Η παράκληση της οικογένειας - Δείτε φωτογραφία της
Καμπανάκι κινδύνου για νέα πανδημία - Ποιος ιός προκαλεί ανησυχία και γιατί
Επεισοδιακή καταδίωξη με ρίψη πυροβολισμών: Μια σύλληψη για απόπειρα φόνου - Διέφυγε ένας καταζητούμενος
Απίστευτο κι όμως...Κυπριακό: Οδηγός το τερμάτισε - Έβαλε την καρέκλα στο...κεφάλι του και βγήκε στη μοτοσικλέτα - Δείτε τη viral φωτογραφία
Γυναίκες στον Στρατό: Δεν προλαβαίνουν για κατάταξη τον Μάιο – Πότε αναμένεται
Γιορτή του Τριαντάφυλλου: Ποια σαββατοκύριακα θα πραγματοποιηθεί – Όσα θα συμβούν φέτος στον Αγρό