ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Έτοιμος να γίνει ξανά… LEADER!

Έτοιμος να γίνει ξανά… LEADER!

Ο Τόμας Ντε Βινσέντι ξεχώρισε από τον αγώνα του ΑΠΟΕΛ με τη Σουτζέσκα μαζί με τον Μούσα Αλ Τάμαρι, ενώ ήταν και αυτός που πέτυχε το γκολ για να πάρει η ομάδα του το πολύτιμο διπλό.

Ο Αργεντινός έδειξε πολύ καλά στοιχεία, ωστόσο, χρειάζεται, όπως είναι λογικό να πάρει παιχνίδια πάνω του. Φάνηκε πως έχει βρει τον… παλιό καλό του εαυτό και την αυτοπεποίθηση που του χρειαζόταν. Βέβαια, είναι πολύ νωρίς ακόμα, αλλά με το πρώτο δείγμα δείχνει πως έχει… κέφια. Με το περιβραχιόνιο του αρχηγού στο χέρι ο Ντε Βινσέντι έδειξε πως μπορεί να γίνει ξανά ο ηγέτης που χρειάζονται οι πρωταθλητές.

Δεν υπάρχει αμφιβολία πως ο επιτελικός μέσος των γαλαζοκιτρίνων ξέρει πολλά… κιλά μπάλας και ότι ξεχειλίζει από ποιότητα. Όλα περνάνε από τα πόδια του, έτσι φάνηκε από το παιχνίδι στο Μαυροβούνιο.

Ερχόταν μέχρι και την άμυνα για να πάρει μπάλα και να οργανώσει το παιχνίδι των γαλαζοκιτρίνων. Είναι ένας ρόλος που του ταιριάζει… γάντι με την ομάδα να έχει ανάγκη τον πολύ καλό Ντε Βινσέντι, μακριά από τους τραυματισμούς. Αυτό θα προσπαθήσει να κάνει και την ερχόμενη Τρίτη (30/7 – 20:00) στο ΓΣΠ ο Αργεντινός. Να ανεβάσει την ομάδα στους ώμους του και να την οδηγήσει σε νέες επιτυχίες.

Όσον αφορά τις προπονήσεις, οι παίκτες του Πάολο Τραμετσάνι δεν έχουν άλλο ρεπό και η σκέψη των πρωταθλητών είναι μόνο στο παιχνίδι με τη Σουτζέσκα.

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Καταγγέλθηκε για ενδέκατη φορά σεσημασμένος για σοβαρές υποθέσεις λαθροθηρίας - Τράπηκε σε φυγή στα κατεχόμενα

Βανδαλισμοί σε Δημοτικό Σχολείο στη Λευκωσία: Προκάλεσαν ζημιές χιλιάδες ευρώ - Φωτογραφία

Μονή Αββακούμ: Η νέα ανάρτηση του Νεκτάριου - Η φωτογραφία από την αναπαράσταση της σταύρωσης του Χριστού

Μητρόπολη Ταμασού: Απαντά στα περί συμβιβασμού για τη Μονή Αββακούμ - «Αποκλειστικός στόχος, η αποκάλυψη της αλήθειας»

Όσα χρόνια και αν περάσουν τις βλέπουμε κάθε χρόνο: Οι πιο γνωστές ταινίες – και μίνι σειρές – που «μυρίζουν» Πάσχα



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία επισκέφθηκε τη Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top