«Τον θέλει η Χάποελ, ο Απόλλωνας και μια ομάδα-μυστήριο» – Μεταγραφικό… «παιχνίδι»

«Τον θέλει η Χάποελ, ο Απόλλωνας και μια ομάδα-μυστήριο» – Μεταγραφικό… «παιχνίδι»

Δημοσίευμα από το Ισραήλ αλλά και ένα… tweet Γάλλου δημοσιογράφου εμπλέκουν τον Απόλλωνα σε μεταγραφικό σενάριο με τον 31χρονο αμυντικό Ρομέν Ζενεβουά (Romain Genevois).

Ο 31χρονος Γάλλος με καταγωγή από την Αϊτή αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός και την περασμένη σεζόν αγωνιζόταν στη Ligue 1 με την φανέλα της Καέν, ενώ τώρα είναι ελεύθερος.

Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα του sport5.co.il στο Ισραήλ, τον παίκτη θέλει η Χάποελ Τελ Αβίβ ενώ βρίσκεται σε επαφές με τον Απόλλωνα και ακόμη μια ομάδα από τη Γαλλία (χωρίς να αποκαλύψουν ποια).

Η είδηση επιβεβαιώνεται και από Γάλλο δημοσιογράφο του RMC Sport.

Η ανάρτηση του Λοάκ Τανζί:

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κρίσιμες επαφές για ΑΤΑ: Βλέπει ξεχωριστά εργοδότες και συντεχνίες ο Υπουργός Εργασίας εν μέσω απειλής για απεργία

Κρίσιμες επαφές για ΑΤΑ: Βλέπει ξεχωριστά εργοδότες και συντεχνίες ο Υπουργός Εργασίας εν μέσω απειλής για απεργία

Ξεχωριστές συναντήσεις την Πέμπτη και την Παρασκευή θα πραγματοποιήσει ο Υπουργός Εργασίας, Γιάννης Παναγιώτου, με τους κοινωνικούς εταίρους για το θέμα της ΑΤΑ, σύμφωνα με όσα είπαν στο ΚΥΠΕ ο ΓΓ της ΣΕΚ, Ανδρέας Μάτσας και ο ΓΓ της ΟΕΒ, Μιχάλης Αντωνίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE