Έφυγε όμως δεν ξεχνά την Ομόνοια – Ποστ από το… 2010 με Σάλτσμπουργκ και ενδεκάδα-φωτιά! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Έφυγε όμως δεν ξεχνά την Ομόνοια – Ποστ από το… 2010 με Σάλτσμπουργκ και ενδεκάδα-φωτιά! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Όσα χρόνια και αν περάσουν ο Νόελ Κασέκε δεν θα ξεχάσει την Ομόνοια.

Επτά χρόνια μετά την αποχώρηση του από το τριφύλλι to 2012 και ακόμη θυμάται τις στιγμές που πέρασε με το τριφύλλι στο στήθος.

Με ανάρτηση του δημοσίευσε μια φωτογραφία από τον Ιούλιο του 2010 και θυμήθηκε την ενδεκάδα του πρώτου παιχνιδιού με την Σάλτσμπουργκ στις 27 Ιουλίου του 2010 για τον Γ’ προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Μια ενδεκάδα με Γέβριτς, Ντάβιντσον, Η. Χαραλάμπους, Μπουθόν, Καρυπίδη, Λεάντρο, Κασέκε, Μακρίδη, Αλωνεύτη, Εφραίμ, Κωνσταντίνου.

Εν τέλει εκείνο το παιχνίδι έληξε 1-1 με τον Ζάρατε να ανοίγει το σκορ για τους Αυστριακούς και τον Λουα-Λούα να ισοφαρίζει με πέναλτι.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Ισχυρότεροι Μαζί. Για μια Αυτόνομη Ένωση, Ανοικτή στον Κόσμο» - Αποκλιμάκωση στη Μ. Ανατολή και κόστος ενέργειας στο επίκεντρο Άτυπης Συνόδου ΕΕ

ΠτΔ: «Ισχυρότεροι Μαζί. Για μια Αυτόνομη Ένωση, Ανοικτή στον Κόσμο» - Αποκλιμάκωση στη Μ. Ανατολή και κόστος ενέργειας στο επίκεντρο Άτυπης Συνόδου ΕΕ

Η αποκλιμάκωση στη Μέση Ανατολή, η διασφάλιση της ελευθερίας της ναυσιπλοΐας, καθώς και οι επιπτώσεις των εξελίξεων στην καθημερινότητα των πολιτών, ιδίως σε ό,τι αφορά τις τιμές της ενέργειας, θα βρεθούν στο επίκεντρο της Άτυπης Συνόδου των αρχηγών κρατών ή κυβερνήσεων της Ευρωπαϊκή Ένωση, καθώς και της συνάντησης των «27» με περιφερειακούς ηγέτες στην Κύπρο στις 23 και 24 Απριλίου, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα X.

BEST OF TOTHEMAONLINE