ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Δημήτρης Σούγλης για Δήμαρχος Αμμοχώστου- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ο Δημήτρης Σούγλης για Δήμαρχος Αμμοχώστου- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

«Ζυμώσεις» και συζητήσεις μεταξύ κομμάτων γίνονται τις τελευταίες μέρες, αναφορικά με την θέση του Δημάρχου Αμμοχώστου μετά τον ξαφνικό χαμό του Αλέξη Γαλανού.

Στόχος να βρεθεί ένα κοινής αποδοχής πρόσωπο, ενώ ήδη τα πρώτα ονόματα έχουν δει το φως της δημοσιότητας, με τον Διευθυντή της Πυροσβεστικής Μάρκο Τράγγολα που αφυπηρετεί σε μερικές μέρες να έχει εκφράσει την πρόθεση του να κατέλθει ως ανεξάρτητος.

Πλέον στο «τραπέζι» πέφτει και ένας άλλος εκλεκτός Βαρωσιώτης που δεν είναι άλλος από τον συνάδελφο Δημήτρη Σούγλη. Να θυμίσουμε ότι ο γνωστός δημοσιογράφος και παρουσιαστής της εκπομπής «Η αλήθεια καίει» είχε κατέλθει και ως υποψήφιος Βουλευτής Αμμοχώστου, τερματίζοντας στη δεύτερη θέση με το ψηφοδέλτιο του ΔΗΚΟ, πίσω από τον Ζαχαρία Κουλία.

Ο συνάδελφος, με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ζητά από τους διαδικτυακούς του φίλους να τοποθετηθούν πίσω από τη σκέψη του να διεκδικήσει τη Δημαρχεία της αγαπημένης του πόλης και πολλά από τα σχόλια τον «σπρώχνουν» προς αυτή την κατεύθυνση.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top